Львов

M

MarkH

Guest
Хтось хоче попробувати на юбріку на біля Чортових Скель покататися?

A

Aleksandra

Guest
хочу в найближчі вихідні кудись податись, може хто складе компанію? або я приєднаюсь до вас, якщо ви вже маєте гарний план)))

pozitiv739

Тру байкер
Всем привет
планирую поездку в ваш славный город в середине августа в числах 16-18,
может кто захочет показать город, погулять вместе ?
а может и с ночлегом помочь ?/images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif
буду рад знакомству, пиво печеньки сок с меня :)

A

Aleksandra

Guest
pozitiv739 написал(а):
Всем привет планирую поездку в ваш славный город в середине августа в числах 16-18, может кто захочет показать город, погулять вместе ? а может и с ночлегом помочь ? буду рад знакомству, пиво печеньки сок с меня
15-го уезжаю, а то б погуляли. один едешь? просто во Львов или проездом?

pozitiv739

Тру байкер
еду просто во львов
возможно буду раньше в числах 13-15 пока точно сказать не могу жду от босса разрешение
может кто захочет прогуляться по городу показать достопримечательности
буду рад компании

M

MarkH

Guest
Доброго дня. Цієї ночі якісь паскуди викрали сьогодні вночі (з 4 на 5 серпня) мого Yamaha YBR (нах він комусь здався?) з перехрестя Київська-Чупринки - чорного кольору з номерами ВС4920АА. Його видно на фотографії. Особливиме прикметами є кругла фара спереду (кріпиться металяхами на яких вирізано "YBR") замість пластмасового стокового обтічника як на спортах і кофра ззаді. Такий мот точно тільки один є.

Думаю вам легше буде його впізнати, як побачите ) якщо-що дзвоніть 093чотири22три898

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Пройдитесь, на офисных/торговых помещениях камеры наблюдения поищите, может повезет.
ps: не факт, но по-моему есть на углу Киевкая 7, над дверью, с зеленой вывеской справа.
https://maps.google.com.ua/maps?q=%D...82.44,,3,-3.27

D

dOcent111

Guest
FlyingBiker написал(а):
Братишки! Подскажите реально ли есть такой магазинчик - "Штурм-Львів" вул. Персенківка 17, а по возможности, наличие мотошлемов "полицай". Мне кажется, что лучше подъехать самому. А то они хотят как в "12-ти стульях" - утром деньги - вечером стулья.
ответ уродзонего львовянина

Да, есть такой магазин,все есть, был там позавчера.Подробности письмом.

H

hetf1eld

Guest
Усім привіт! Я тут надумав запустити у нас у Львові одну тему, що працює вже по багатьох містах за кордоном. Вот запустив сайт http://funride.com.ua і зараз починаю займатись розкруткою сторінки вконтакті https://vk.com/fun.ride
Якщо коротко, то я планую надавати мотопослуги, такі як мототаксі, мотоекскурсії львовом, мотокур'єр, свята з мотоциклами, фотосесії тощо
Поки що набираю байкЕрів, кого цікавить таким займатись. На мототаксі думаю буде оптимально якраз ybr або щось того класу, малокубатурне, щоб було вигідно (в самого поки такий)
А вот на мотопрогулянки/фотосесії згодяться і 600ки і вище
Відписуйте хто би підключився?)

A

Aleksandra

Guest
щось мені здається, пару років тому хтось цю тему вже починав. Ти робив якісь дослідження ?

H

hetf1eld

Guest
Aleksandra написал(а):
щось мені здається, пару років тому хтось цю тему вже починав. Ти робив якісь дослідження ?
звичайно, чув що була спроба запустити, але не пішло. але я впертий і спробую по своєму, серйозно підійду до розкрутки і реклами. і взагалі планую позиціонувати це в першу чергу не як таксі а як спосіб розважитись. пасажир також отримує задоволення від їзди, просто ті хто ще не їздили не знають про то. і моє головне завдання донести отой адреналін до людей.
Крім того в мене є один варіант з туристами а-ля нестандартна екскурія містом

ЛЕКС

Тру байкер
This idea will not work///We have failed in the experience to organize such business/Do not forget about your personal criminal responsibility in case of dropping the passangeer

_wqwa

Тру байкер
Мото
Honda CB1100, KTM 350 XCF-W
ЛЕКС написал(а):
This idea will not work///We have failed in the experience to organize such business/Do not forget about your personal criminal responsibility in case of dropping the passangeer
Лексушка, шо случилось? Ты рідну мову забув?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
_wqwa написал(а):
Лексушка, шо случилось? Ты рідну мову забув?
Він незвернув увагу що це львівська гілка форуму.
Ну і щоб попровокувати заодно тоже.

Сверху