O
olezhyk
Guest
я неодноразово замовляв. Якшо цікавить - гоу в приват.MarkH написал(а):Хтось вже має досвід замовляти шмот з Louis?
я неодноразово замовляв. Якшо цікавить - гоу в приват.MarkH написал(а):Хтось вже має досвід замовляти шмот з Louis?
15-го уезжаю, а то б погуляли. один едешь? просто во Львов или проездом?pozitiv739 написал(а):Всем привет планирую поездку в ваш славный город в середине августа в числах 16-18, может кто захочет показать город, погулять вместе ? а может и с ночлегом помочь ? буду рад знакомству, пиво печеньки сок с меня
ответ уродзонего львовянинаFlyingBiker написал(а):Братишки! Подскажите реально ли есть такой магазинчик - "Штурм-Львів" вул. Персенківка 17, а по возможности, наличие мотошлемов "полицай". Мне кажется, что лучше подъехать самому. А то они хотят как в "12-ти стульях" - утром деньги - вечером стулья.
звичайно, чув що була спроба запустити, але не пішло. але я впертий і спробую по своєму, серйозно підійду до розкрутки і реклами. і взагалі планую позиціонувати це в першу чергу не як таксі а як спосіб розважитись. пасажир також отримує задоволення від їзди, просто ті хто ще не їздили не знають про то. і моє головне завдання донести отой адреналін до людей.Aleksandra написал(а):щось мені здається, пару років тому хтось цю тему вже починав. Ти робив якісь дослідження ?
Лексушка, шо случилось? Ты рідну мову забув?ЛЕКС написал(а):This idea will not work///We have failed in the experience to organize such business/Do not forget about your personal criminal responsibility in case of dropping the passangeer
Він незвернув увагу що це львівська гілка форуму._wqwa написал(а):Лексушка, шо случилось? Ты рідну мову забув?
переграли на 25.04taras-l написал(а):Львівяни ! 18 квітня оф.відкриття сезону у нашому місті. Всі на відкриття!!! http://www.aria.lviv.ua/ua/3610/moto...5-u-lvovi.html
Так.Погода.olezhyk написал(а):переграли на 25.04