Y
Yamaha ybr-125
Guest
Мене цікавить таке:як ви миєте свій ЮБР,чи кругом можна його мити і +що краще не мочити!??:
плюсадин. лишнее само отпадёт.zack137 написал(а):Блін, я свій мот мив один раз. Все як треба - з піною і т.д. І за годину після цього потрапив в аварію. Думаю, що змив лікувальний шар грязюки, який оберігав мот від неприємностей З того часу максимум що собі дозволяю - протерти вітровик і фари. А решта болота саме відпадає..
Блін, я свій мот мив один раз. Все як треба - з піною і т.д. І за годину після цього потрапив в аварію. Думаю, що змив лікувальний шар грязюки, який оберігав мот від неприємностей З того часу максимум що собі дозволяю - протерти вітровик і фари. А решта болота саме відпадає.. засранцы:)YakovD написал(а):плюсадин. лишнее само отпадёт. а протирать можно визор и фару. ну и раз в год стопсигнал
І я люблю свій мот! :) Я люблю його не зважаючи на те, як він виглядає; не дивлячись на те, скільки в нього шрамів чи царапин; якої товщини в нього шар грязюки; не дивлячись на те, що в нього не накачані колеса, погнутий задній диск; дотепер не пофарбований каркас, зварений в Яші; поломаний підігрів ручок;Яся написал(а):зы: да, я люблю свой Юбр
Эмм .. силиконовую штуку в студию ))Kam написал(а):шапошники. Мою регулярно. Раньше ездил на мойку - пашли они все, я тряпочкой лучше вымою) Мою с порошком, шампунем не нравится. После высыхания - натираю воском для блеска. Затем резину и все элементы пластика промазываю силиконовой штукой для мокрого эфекта. Результат налицо, 16 летний мотоцикл с родной краской выглядит афигенно
уважаемый, среди нас могут быть дети...:)Маестро написал(а):Эмм .. силиконовую штуку в студию ))
Це називається "любити"? /images/smilies/rolleyes.gifzack137 написал(а):І я люблю свій мот! Я люблю його не зважаючи на те, як він виглядає; не дивлячись на те, скільки в нього шрамів чи царапин; якої товщини в нього шар грязюки; не дивлячись на те, що в нього не накачані колеса, погнутий задній диск; дотепер не пофарбований каркас, зварений в Яші; поломаний підігрів ручок; все це не має значення, бо мій мотоцикл - найкращий мотоцикл в світі!!!
Ніхто його не б"є :) Я люблю його не через те, що він красиво виглядає )) А через те, що нормально їздить, мене возить куди треба і в дорозі не підводить ))Matros написал(а):Це називається "любити"? "Б'є - значить любить", так, чи що?
Я б сказав, що це він тебе любить, а не ти його.../images/smilies/tongue.gifzack137 написал(а):Ніхто його не б"є Я люблю його не через те, що він красиво виглядає )) А через те, що нормально їздить, мене возить куди треба і в дорозі не підводить ))
Сразу видно шо у человека много свободного времени, есть белый порошок, воск, силиконовая штука, ... и нечем больше заняться :))Kam написал(а):Мою регулярно. ....., я тряпочкой лучше вымою) Мою с порошком, шампунем не нравится. После высыхания - натираю воском для блеска. Затем резину и все элементы пластика промазываю силиконовой штукой для мокрого эфекта.
нє-нє )Matros написал(а):Я б сказав, що це він тебе любить, а не ти його...