Як ви миєте свій YBR (як і просили по УКр))) Обо всем

• Автор темы Yamaha ybr-125
  • Дата начала
Y

Yamaha ybr-125

Guest
Мене цікавить таке:як ви миєте свій ЮБР,чи кругом можна його мити і +що краще не мочити!??:

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Я взагали не мою :))

На быстром ходу не видно, на скорость не влияет :))

Цой :))

Y

Yamaha ybr-125

Guest
я мию так...)))) (у мене 9 неонових ламп+музика):D

P

Pers

Guest
Мыл керхером на автомойке. цена вопроса 150 р. Конечно можно и самому, но керхером процесс занимат мин 15 а тряпочкой час.

Д

димон111

Guest
эта болда взади очень стрёмно смотриться/images/smilies/thumbdown.gif /images/smilies/thumbdown.gif :)

4

4ester

Guest
керхером лучше /images/smilies/thumbup.gif мити не тільки через малий час процесу а й в тому плані шо подається нова порція води а коли тряпочкою мити то ми частково робимо царапини які не сильно видно але якшо приглядітися то побачити мона Ці царапини утворрюються через грязну тряпочку яку ми занурююємо в відро з водою і знов нею миємо Керхером краще не зачіпати(не мити) ланц оскільки під великим тиском вода змиває заводську смазку шо є погано для нього/images/smilies/thumbdown.gif

Z

zack137

Guest
Блін, я свій мот мив один раз. Все як треба - з піною і т.д. І за годину після цього потрапив в аварію. /images/smilies/frown.gif Думаю, що змив лікувальний шар грязюки, який оберігав мот від неприємностей :) З того часу максимум що собі дозволяю - протерти вітровик і фари. А решта болота саме відпадає.. :)

YakovD

Дядя Яша
Мото
NC750XD, YBR125 с коляской и ГБО
zack137 написал(а):
Блін, я свій мот мив один раз. Все як треба - з піною і т.д. І за годину після цього потрапив в аварію. Думаю, що змив лікувальний шар грязюки, який оберігав мот від неприємностей З того часу максимум що собі дозволяю - протерти вітровик і фари. А решта болота саме відпадає..
плюсадин. лишнее само отпадёт.
а протирать можно визор и фару. ну и раз в год стопсигнал :D

Яся

Тру байкер
Мото
Муж продав
YakovD написал(а):
плюсадин. лишнее само отпадёт. а протирать можно визор и фару. ну и раз в год стопсигнал
Блін, я свій мот мив один раз. Все як треба - з піною і т.д. І за годину після цього потрапив в аварію. Думаю, що змив лікувальний шар грязюки, який оберігав мот від неприємностей З того часу максимум що собі дозволяю - протерти вітровик і фари. А решта болота саме відпадає.. засранцы:)

мою хотя бы раз в месяц с использованием Fairy мочалочкой и из шланга :)
иногда натираю воском)

зы: да, я люблю свой Юбр/images/smilies/tongue.gif

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
шапошники.

Мою регулярно.
Раньше ездил на мойку - пашли они все, я тряпочкой лучше вымою) Мою с порошком, шампунем не нравится.

После высыхания - натираю воском для блеска. Затем резину и все элементы пластика промазываю силиконовой штукой для мокрого эфекта.

Результат налицо, 16 летний мотоцикл с родной краской выглядит афигенно:)

Z

zack137

Guest
Яся написал(а):
зы: да, я люблю свой Юбр
І я люблю свій мот! :) Я люблю його не зважаючи на те, як він виглядає; не дивлячись на те, скільки в нього шрамів чи царапин; якої товщини в нього шар грязюки; не дивлячись на те, що в нього не накачані колеса, погнутий задній диск; дотепер не пофарбований каркас, зварений в Яші; поломаний підігрів ручок;
все це не має значення, бо мій мотоцикл - найкращий мотоцикл в світі!!! :)

М

Маестро

Guest
Kam написал(а):
шапошники. Мою регулярно. Раньше ездил на мойку - пашли они все, я тряпочкой лучше вымою) Мою с порошком, шампунем не нравится. После высыхания - натираю воском для блеска. Затем резину и все элементы пластика промазываю силиконовой штукой для мокрого эфекта. Результат налицо, 16 летний мотоцикл с родной краской выглядит афигенно
Эмм .. силиконовую штуку в студию ))

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
Маестро написал(а):
Эмм .. силиконовую штуку в студию ))
уважаемый, среди нас могут быть дети...:)

PS
в магазинах видел в спреях такую херь. Но мне кореш на работе спионерил в поллитровой бутылке из под живчега )))

M

Matros

Guest
zack137 написал(а):
І я люблю свій мот! Я люблю його не зважаючи на те, як він виглядає; не дивлячись на те, скільки в нього шрамів чи царапин; якої товщини в нього шар грязюки; не дивлячись на те, що в нього не накачані колеса, погнутий задній диск; дотепер не пофарбований каркас, зварений в Яші; поломаний підігрів ручок; все це не має значення, бо мій мотоцикл - найкращий мотоцикл в світі!!!
Це називається "любити"? /images/smilies/rolleyes.gif
"Б'є - значить любить", так, чи що? :D

YakovD

Дядя Яша
Мото
NC750XD, YBR125 с коляской и ГБО
думаю, что по отношению к мотоциклу,
любит - значит ездит на нём
а если моет - значит просто ухаживает за ним.

имхо /images/smilies/tongue.gif

и понятно, что первое не исключает второго.

если развить эту тему, то...
если и моет и ездит - значит и ухаживает и любит, наверняка ещё не поженился на нём :D
а если ездит и изредка моет - значит цветочно-конфетный период закончился :D всё. вы женаты (ну или замужем, кому как)

Д

димон111

Guest
Kam,

дествительно мот красавец!!/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif

сидушку заменить и вабще конфета станет!/images/smilies/tongue.gif :)

Z

zack137

Guest
Matros написал(а):
Це називається "любити"? "Б'є - значить любить", так, чи що?
Ніхто його не б"є :) Я люблю його не через те, що він красиво виглядає )) А через те, що нормально їздить, мене возить куди треба і в дорозі не підводить ))

M

Matros

Guest
zack137 написал(а):
Ніхто його не б"є Я люблю його не через те, що він красиво виглядає )) А через те, що нормально їздить, мене возить куди треба і в дорозі не підводить ))
Я б сказав, що це він тебе любить, а не ти його.../images/smilies/tongue.gif

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Kam написал(а):
Мою регулярно. ....., я тряпочкой лучше вымою) Мою с порошком, шампунем не нравится. После высыхания - натираю воском для блеска. Затем резину и все элементы пластика промазываю силиконовой штукой для мокрого эфекта.
Сразу видно шо у человека много свободного времени, есть белый порошок, воск, силиконовая штука, ... и нечем больше заняться :))

Цой :))

Z

zack137

Guest
Matros написал(а):
Я б сказав, що це він тебе любить, а не ти його...
нє-нє )
я його теж люблю і відразу "допомагаю", коли в нього з"являються проблеми, не пов"язані з "зовнішнім блиском" )

Сверху