І так, завершу я свою повчальну розповідь про заміну акумулятора електролітичними конденсаторами.
Я провів випробування і від супресорів відмовився, вони призначені для захисту від викидів коротких імпульсів енергії. А генератор після зупинки двигуна ще може видавати енергію декілька секунд. Я приєднав до супресорів послідовно резистори, щоб обмежити струм через супресори ( їх було 3 шт в паралель) все працювало, але швидкості не вистачало і при розгазовці напруга піднімалася десь до 60В і потім різко зменшувалася до 16В. Я думаю що без резисторів супресор проб'є.
Потім я замкнув коричневий із червоним проводи, як вище запропонували
Ozornik711 і syura , але замкнув не в замку і не в регуляторі, а біля акумулятора (в мене там висіло в повітрі пару коричневих проводків після того як я добавляв можливість відключати ближнє світло) І все запрацювало так як треба, регулятор напруги тримає напругу 14,2В поки може. При розгазовці напруга тримається 14,2В декілька секунд, потім плавно падає.

Вважаю на цьому цю розповідь логічно закінченою. Мені поки що акумулятор не потрібний, із світлом проблем не має навіть на холостих, світло не мерехтить. Їздитиму без акумулятора.
Висновок такий: якщо вам набридло їздити з акумулятором то замініть його конденсаторами, а живлення на регулятор напруги подайте поза замком запалювання і все буде працювати, а якщо цього не зробите, то будьте готові до ремонту комутатора.