_wqwa
Тру байкер
Класний спортстер, я теж такого хочу. Сподіваюсь, як негаразди пройдуть, зможу купити нарешті. Скільки вже наїздив, і як він собі мається взагалі?
P. S. Що там, були прильоти з Ірану?
P. S. Що там, були прильоти з Ірану?
Десь 59 000 станом на зараз. За останній рік майже не їздив, десь 1000 км тільки.Скільки вже наїздив,
Поки продовжуються, але вчора і сьогодні вже набагато менше.P. S. Що там, були прильоти з Ірану?
а троси по кілометражу міняють? У мене на хонді (за 120 ткм) досі рідні, наче не пам'ятаю, щоб про них взагалі в графіку обслуговування говорилось...Десь 59 000 станом на зараз. За останній рік майже не їздив, десь 1000 км тільки.
Треба троси газу вже міняти. Ще, мабуть свічки також пора: жорстковато працює, згадав, що міняв ті свічки саме 30 тис км назад.
Перші троси облізли десь на 20К, тому їх поміняли по гарантії.а троси по кілометражу міняють? У мене на хонді (за 120 ткм) досі рідні, наче не пам'ятаю, щоб про них взагалі в графіку обслуговування говорилось...
може бути що там у вас пил якийсь особливий в пустелі. Наче місцеві харлейщики не жаліються на троси.Перші троси облізли десь на 20К, тому їх поміняли по гарантії.
А наступні вже стали застрягати. Чи то троси зараз такі не дуже, чи то клімат їх добиває.
Поїздив, перестало застрягатиможе бути що там у вас пил якийсь особливий в пустелі. Наче місцеві харлейщики не жаліються на троси.
До речі, проливати чимось типу ведехи чи дизеля а тоді ріденьким мастилом пробував? Має бути дешевше і швидше ніж міняти.
сенс у проливанні ведехою чи соляркою, щоб пил вимити звідти. а тоді можна й графіт (я прокапую рідким мастилом але це справа смаку). Силікон буде гірше, бо на нього новий пил буде з часом липнути.Поїздив, перестало застрягати
Якщо проливати трос, то хіба що силіконом, чи графіту насипати. Там же пластикова оболонка в середині.
Не дарма не викидаю старі запчастини.
Значить що з першого числа бензин підстрибне так само. Буде розкішно кататись на роботу на Патролі, поїду на мотоцикліКуда катица мир?
Подорожал дизель, езди на бензине. Нет хлеба, можно кушать пироженки)
Цой)
Сьогодні ППО не чутно було, так що нема чого розповідатиоце проблєми у людей
А ти кому хотів розповісти? Тим, хто зараз в Україні?Сьогодні ППО не чутно було, так що нема чого розповідати![]()