_wqwa
Тру байкер
Класний спортстер, я теж такого хочу. Сподіваюсь, як негаразди пройдуть, зможу купити нарешті. Скільки вже наїздив, і як він собі мається взагалі?
P. S. Що там, були прильоти з Ірану?
P. S. Що там, були прильоти з Ірану?
Десь 59 000 станом на зараз. За останній рік майже не їздив, десь 1000 км тільки.Скільки вже наїздив,
Поки продовжуються, але вчора і сьогодні вже набагато менше.P. S. Що там, були прильоти з Ірану?
а троси по кілометражу міняють? У мене на хонді (за 120 ткм) досі рідні, наче не пам'ятаю, щоб про них взагалі в графіку обслуговування говорилось...Десь 59 000 станом на зараз. За останній рік майже не їздив, десь 1000 км тільки.
Треба троси газу вже міняти. Ще, мабуть свічки також пора: жорстковато працює, згадав, що міняв ті свічки саме 30 тис км назад.
Перші троси облізли десь на 20К, тому їх поміняли по гарантії.а троси по кілометражу міняють? У мене на хонді (за 120 ткм) досі рідні, наче не пам'ятаю, щоб про них взагалі в графіку обслуговування говорилось...
може бути що там у вас пил якийсь особливий в пустелі. Наче місцеві харлейщики не жаліються на троси.Перші троси облізли десь на 20К, тому їх поміняли по гарантії.
А наступні вже стали застрягати. Чи то троси зараз такі не дуже, чи то клімат їх добиває.