Tsoy
Тру байкер
і будуть вас посилати за кораблем)
Молоток. Уважний. Исправил.
Цой
і будуть вас посилати за кораблем)
Від велосипеда жопа болить та ноги втомлюються. З мотоциклом проблем поменше.После травмы бедра в 2015 году врачи запретили женщине даже садиться на велосипед, а тут — так и вовсе речь про поездку на «Харлее».
12.6. Поза населеними пунктами на всіх дорогах та на дорогах, що проходять через населені пункти, позначені знаком 5.47, дозволяється рух із швидкістю:
а) автобусам (мікроавтобусам), що здійснюють перевезення організованих груп дітей, легковим автомобілям з причепом і мотоциклам - не більше 80 км/год.;
Так обидна да? На машинке 130 можно и +20 еще и без штрафа. А тут максимум 100 и штаффффффф..... Ну кто по трассе 80 едет?Тоді і я тобі нагадаю що перевищення до 20 км/ч не карається
моцик круче, 50 км/год на колесо проти 37,5Так обидна да? На машинке 130 можно и +20 еще и без штрафа. А тут максимум 100 и штаффффффф..... Ну кто по трассе 80 едет?
Це ковровці?
Це хонда сб 500фЦе ковровці?![]()
Все, юбриком вже не цікаво?Витаю.
Дай прокатиться.
Цой)
В каком плане? Обычно льюсь полными баками, юбрик где-то рублей 600-650 максимум, машины где-то 2300р, по карману не лупитА чего у вас пишут с бензином проблема?
А мне такой нравится, обычное семейное авто, универсал.Ходили на коробки дивитись. Дружина жаліється, що без машини важко. А я кажу, яка різниця чи є машина чи ні, якщо вона що так що інакше Емірати не любить.
Подивились Fiat 500, Abarth 695, Jeep Wrangler Sahara 2 doors, та Suzuki Jimny.
Більше всього сподобались Fiat та Abarth (на фото).
А ще зараз я вже не маю роботи, та віза закінчується, тому машину можна вже не купувати.
Fiat 500 синій, Abarth 695 сірий та білий.