Разгон Обо всем

• Автор темы Yamaha ybr-125
  • Дата начала
A

Arams

Guest
димон111 написал(а):
откуда вы все укр язык знаете,ё-маё!
открою тебе секрет дружище , я его не знаю
знаю только русский греческий английский и армянский :D

Д

димон111

Guest
Arams написал(а):
открою тебе секрет дружище , я его не знаю знаю только русский греческий английский и армянский
ну как не знаешь еси пишешь?/images/smilies/confused.gif

я в украинском знаю только то,что вместо буквы "и" надо в словах писать английскую " i " и всё.:)

A

Arams

Guest
димон111 написал(а):
ну как не знаешь еси пишешь? я в украинском знаю только то,что вместо буквы "и" надо в словах писать английскую " i " и всё.
так , ты там сериал смотришь или флудишь на форуме ? :D

O

olezhyk

Guest
димон111 написал(а):
ну как не знаешь еси пишешь? я в украинском знаю только то,что вместо буквы "и" надо в словах писать английскую " i " и всё.
Етапять!!!
П.С.: может поможет?

П.П.С.: сори за оффтоп

S

schwein

Guest
а куда твердый знакЪ дели? /images/smilies/surrender.gif

M

Matros

Guest
димон111 написал(а):
откуда вы все укр язык знаете,ё-маё!
Ну, большая часть пытавшихся писала на каком-то псевдоязыке, который к украинскому имеет очень маленькое отношение, если вообще имеет. :)
Больше всего напомнило голливудские потуги воспроизвести русский в их фильмах. :D

Ні, ну коли пишуть хлоп'ята з Бандерштату, то зрозуміло. А ось відповідь на щирій мові з москальских Митіщ - це сильно.

Це мені чомусь нагадало один випадок, коли до рок-музиканта, котрий мав такий собі невеличкий гешефт по навчанню грі на гітарі, прийшов підстаркуватий чоловік і попросив навчити грати "Smoke on the Water" Deep Purple. На обережні натяки щодо поступовості навчання, азів нотної грамоти та таке інше, дідок одпер - воно мені не треба, я цю гітару в домовині бачив, з білими струнами. Ну, робити нічого, клієнт завжди правий, а грати одне й те саме навіть зайця можно навчити.
Коли навчання було завершене, під час розрахунку рокер спитав, навіщо ж це таки дідуганові було потрібне. Той відповів таке:
- Розумієш, є в мене онук, остолоп двадцятирічний. Ніде не працює, нічим не займається, цілими днями сидить та пиляє отой смоконзевотер. Ніяк не випиляє. Ото прийду я додому, зайду до нього, візьму гітару і скажу: "Внучку, таку хуйню навіть я зіграти можу, дивись. Іди на роботу влаштовуйся, годі вже казна-чим займатись"
Отаке. :)

Русскоязычные, перевод нужен? /images/smilies/wink.gif
Кстати, гугл очень неплохо справился. Не без огрехов, но перевел.

M

Matros

Guest
schwein написал(а):
а куда твердый знакЪ дели?
Замість нього в нас апостроф (')
б'є [бъе] = бьет
п'є [пъе] = пьет

Кстати, странно, что его в прописи нет. Это не буква, но тренироваться писать тоже надо.

Д

димон111

Guest
у вас в алфавите три "и" подряд идут?:D /images/smilies/redface.gif

арамс-смотрю:D /images/smilies/thumbup.gif

S

Serfer

Guest
димон111
и читается Ы
і читается И
ї читается ЙИ