Д
димон111
Guest
нет,я не в обиду автору/images/smilies/wink.gif ничего личного,Arams написал(а):понеслась
просто посты читать невозможно/images/smilies/thumbdown.gif
нет,я не в обиду автору/images/smilies/wink.gif ничего личного,Arams написал(а):понеслась
должен быть украинец, если в Луцке живет ))димон111 написал(а):Yamaha ybr-125, ты какой национальности?
потому что украинские слова проскакивают )) учи язык ))димон111 написал(а):нет,я не в обиду автору ничего личного, просто посты читать невозможно
Ну на самом деле читать вполне нормальноAlex_ru написал(а):должен быть украинец, если в Луцке живет )) потому что украинские слова проскакивают )) учи язык ))
Да какие там украинские - обычный суржик... /images/smilies/thumbdown.gifAlex_ru написал(а):потому что украинские слова проскакивают )) учи язык ))
добре добре ...тi не волнуiся мi розбiрiм :DYamaha ybr-125 написал(а):ну добре буду писати на Українській розбирайте...))
нет ...даватi не нужно :DYamaha ybr-125 написал(а):Я так зрозумів що оборотів до 10 можна давати так?)
на 10 красная зона начинается. если необходимо, то можно и больше крутнуть кратковременно, ничего страшного не случится, но я лично больше 9 старался не давать.Yamaha ybr-125 написал(а):Я так зрозумів що оборотів до 10 можна давати так?)
Коли мав апачика, декiлька разiв було треба дуже рiзко пришвидшитись, то я i в червону зону вiдкручував, бо життя - воно ж в мене одне! А так - тобi Кащей вiдповiв вже, залежить вiд настрою!Yamaha ybr-125 написал(а):Мот обкатаний))3300 ,а да мені не їхати на цих оборотах а якщо треба різко пришвидшитись)
дукати дисмодром,ему по вкусу любые обороты:DMcCay написал(а):Коли мав апачика, декiлька разiв було треба дуже рiзко пришвидшитись, то я i в червону зону вiдкручував, бо життя - воно ж в мене одне! А так - тобi Кащей вiдповiв вже, залежить вiд настрою! Менi Дукатi подобаеться бо в нього немае червоної зони
Адрес: Россия, МытищиMcCay написал(а):Коли мав апачика, декiлька разiв було треба дуже рiзко пришвидшитись, то я i в червону зону вiдкручував, бо життя - воно ж в мене одне! А так - тобi Кащей вiдповiв вже, залежить вiд настрою! Менi Дукатi подобаеться бо в нього немае червоної зони
подыграю ...Matros написал(а):Адрес: Россия, Мытищи Пять баллов! "Подобаеться" должно быть "подобається", но в остальном - идеал. Пан українець чи як?
я відгукнулосi это главное :DYamaha ybr-125 написал(а):Відпишіть ше хтось!! щось мало народу відгукнулось!)))
откуда вы все укр язык знаете,ё-маё!/images/smilies/surrender.gifArams написал(а):я відгукнулосi это главное