Outlaw
Тру байкер
вышлешь НП, я потом покажу фотки что я с ним сделалЗа місяць як не запрацює - буде йому те що й з Восходом
вышлешь НП, я потом покажу фотки что я с ним сделалЗа місяць як не запрацює - буде йому те що й з Восходом
А що було з Восходом?За місяць як не запрацює - буде йому те що й з Восходом![]()
На Восход пішло 10 літрів бензину по 20 коп. ,для Гарміну думаю й літри вистачить
Отдай ты в конце концов свой навигатор Outlaw и не мучайся больше, а он тебе за него карту Полтавской области пришлет.Всі такі грамотні а толком на пальцях пояснити не можете як тією гуглпланетою користуватися![]()
Весь зал замер в трепетном ожидании...Я вже викрутки потрібні знайшов, скоро я його розкурочу, взнаю що у нього всередині - потім віддам, може.
на олх или али ?Я вже викрутки потрібні знайшов
Ну, Сусанин...На Бандану рівнятися не можна - він людина морально відстала, він вже навіть не пам'ятає значення таких слів як воряка, рептух і заполочь![]()
userНа ставок їздив кльов перевіряв. Там нехрен розбиратися - тільки ви тут тиждень товкли а яку кнопку натиснути так і не сказали.
Чувствую шо єто Зрада.![]()