Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Так як вчорашній гарний по погоді день я просрав, то нині вирішив такої помилки неробити і троха поїздити.
Катнув по асфальті до м. Бузька і назад. Вийшло 98км, температура повітря +5 градусів в тіні.
Порадувало шо дорога нестала гіршою (знищенішою) в порівнянні з минудим роком. Навіть плавун між поворотом з Гамаліївки і Підлісками заасфальтували(коло заправки де знаки ограничення 50км) Правда недокінця, чуть залишили щоб мотоциклісти нерозслаБЛЯлися.
Перед постом ДАЇ (де поворот на Жовтанці) встановили камеру фотофіксації порушень. На зворотній дорозі стоїть тоже недалеко від кафе Лелека.
Перед кафе пропали всі мото-експонати. Залишилися одні (6шт) ретро автівки.
На самому посту даєць з візиром на тринозі. А ще зустрів дві патрульні машини.Так шо треба бути уважним.
Додам що змерз в ніс і троха задувало ззаду у шию - треба підшоломник зимовий мати. Ну і звичайно в усі пальці (це все на зворотній дорозі).
Троха зазимно,можливо у місті нетак (скорість мала + рухатися треба ).
Задоволений полюбому.

О

Олег_bayk

Guest
/images/smilies/thumbup.gif Класно ! гарний мот красиві фотки :)

T

t1Hb

Guest
Добрий день, розкажу трохи своєї історії і дам запитання :)
Ще минулого сезону, під сам кінець замітив що спускає заднє колесо, часто його підкачував, спускало воно не скоро і не думав вже шось робити так як планував ставити байк в гараж. Ой забув сказати саме головне у мене ЮБР 125:)
Ну вирішив підготувати байк до виїзду я зняв колесо , завіз його в вулканізацію , сказали забрати на другий день. Коли я прийшов мені сказали шо загнав я десь шурупа), і воно добре подерло мені камеру, хлопака сказав шо замахався клеїти але зробив, на шо я сказав та раз так все так погано то я би купив нову камеру тай все, ну думаю так покатаюсь подивлюсь. Проходе час вроді все добре , і тут я поїхав нешвидко по камінцях і колесо моментально спустило( підкачавши його (добре шо недалеко була вулканізація) я завіз його на стоянку (добре шо вона теж була недалеко)) , вирішив наступне- поміняти камеру, ну і певне поставити іншу резину на заднє колесо.
Питання наступне : 1)Де можна купити камеру, 2) Шину на заднє колесо ( і чи вартує ставити трошки більшу,скажем 100,110 ( перечитав тему про заміну штатної резини і все рівно послухав би ваших коментарів) ,і 3) чи потрібно міняти зразу перед і зад шину?
Дуже чекаю на коментарі) так як хочу рішити проблему чим по швидше ,поки маю купу часу,дякую за увагу /images/smilies/cool.gif

S

SPQR

Guest
Камера Metzeler

Для тебе(як для форумчанина) ціна 116 грн.

На рахунок чогось більшого, треба Пана Олежика питати, він собі ставив та точно знає /images/smilies/wink.gif

Хоча сам їзжу на йобрику, в якого заднє колесо переставлено на перед. Ніби нормально.

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
SPQR написал(а):
На рахунок чогось більшого, треба Пана Олежика питати, він собі ставив та точно знає
Олександре, знайд1ть мен1 будь ласка катафоту, на тижн1 буду у М1ст1 Лева, придбаю :)

Дякую.

S

SPQR

Guest
Kam написал(а):
Олександре, знайд1ть мен1 будь ласка катафоту, на тижн1 буду у М1ст1 Лева, придбаю Дякую.
Шановний Олександр Ігорович, яка саме катафота Вас цікавить?

S

SPQR

Guest
Судячи з того, шо ми з Вами, Шановний Пане Олександр, мєга труйові байкєри, катафоту варто шукати на представників китайського мотопрому.

З Великою Шаною до Вас!

S

SPQR

Guest
Kam написал(а):
Диви, яка файна: http://kitaecshop.ru/5195-1786-thick...-chevrolet.jpg Але таку навряд знайдеш, тому згоден на нал1пку СПАРЦО
На привеликий жаль, мушу Вас розчарувати. Наша компанія не займається автомобільною тематикою. Мені надзвичайно прикро. Але можу підсказати, хто міг би Вам допомогти: це добре відомий Вам Антон Валерійович. Зверніться, будь ласка до нього.
Ще раз прошу вибачення за те, що не змогли опрацювати Ваше замовлення.

З Великою Повагою!

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
SPQR написал(а):
На привеликий жаль, мушу Вас розчарувати. Наша компанія не займається автомобільною тематикою. Мені надзвичайно прикро. Але можу підсказати, хто міг би Вам допомогти: це добре відомий Вам Антон Валерійович. Зверніться, будь ласка до нього. Ще раз прошу вибачення за те, що не змогли опрацювати Ваше замовлення. З Великою Повагою!
З чого Ви взяли що я маю за мету зробити тюнинг авто ?

Адже General Motors iнколи робить силовi агрегати для мото !!!

Шановний, я неприемно вражений Вашою некомпетентнiстю. /images/smilies/surrender.gif
Таки прийдеться звернутись до Антона Валерiйовича, вибачаюсь за те що витратив Ваш час.

S

SPQR

Guest
Kam написал(а):
З чого Ви взяли що я маю за мету зробити тюнинг авто ? Адже General Motors iнколи робить силовi агрегати для мото !!! Шановний, я неприемно вражений Вашою некомпетентнiстю. Таки прийдеться звернутись до Антона Валерiйовича, вибачаюсь за те що витратив Ваш час.
Ви абсолютно праві. Просто знаючи, що Ви нещодавно стали власником прекрасного авто марки Шевроле, я зробив висновок, що Ви шукаєти аксесуари саме на нього. Не знав, що Ви також маєте мотоцикл цієї чудової марки. Але, хочу зазначити, що Ви трохи ввели мене в оману, коли не змінили інформацію у Вашому профілі.
Тим паче, я з Вами згоден: це цілком та повністю моя провина, і запевняю Вас, я прикладу максимум зусиль для виправлення цієї ситуації!

З вибаченням та Повагою.

T

t1Hb

Guest
2 SPQR
а можна якісь контактні дані де і як звязатись з вами , чи куди підїхати?:)
і ще одне, камера це добре, але я заодно би поміняв задню шину, в вас нема таких, чи може підскажете де купити?/images/smilies/cool.gif

S

SPQR

Guest
t1Hb написал(а):
2 SPQR а можна якісь контактні дані де і як звязатись з вами , чи куди підїхати? і ще одне, камера це добре, але я заодно би поміняв задню шину, в вас нема таких, чи може підскажете де купити?
Контакти:
http://motorush.com.ua/index.php/contacts
Але с початку краще дзвонити. Шини бувають, але треба знати який розмір потрібно.

T

t1Hb

Guest
SPQR написал(а):
Контакти: http://motorush.com.ua/index.php/contacts Але с початку краще дзвонити. Шини бувають, але треба знати який розмір потрібно.
вроді як визначився 110/80 (18) задня (rear)

O

olezhyk

Guest
t1Hb написал(а):
Добрий день, розкажу трохи своєї історії і дам запитання Ще минулого сезону, під сам кінець замітив що спускає заднє колесо, часто його підкачував, спускало воно не скоро і не думав вже шось робити так як планував ставити байк в гараж. Ой забув сказати саме головне у мене ЮБР 125 Ну вирішив підготувати байк до виїзду я зняв колесо , завіз його в вулканізацію , сказали забрати на другий день. Коли я прийшов мені сказали шо загнав я десь шурупа), і воно добре подерло мені камеру, хлопака сказав шо замахався клеїти але зробив, на шо я сказав та раз так все так погано то я би купив нову камеру тай все, ну думаю так покатаюсь подивлюсь. Проходе час вроді все добре , і тут я поїхав нешвидко по камінцях і колесо моментально спустило( підкачавши його (добре шо недалеко була вулканізація) я завіз його на стоянку (добре шо вона теж була недалеко)) , вирішив наступне- поміняти камеру, ну і певне поставити іншу резину на заднє колесо. Питання наступне : 1)Де можна купити камеру, 2) Шину на заднє колесо ( і чи вартує ставити трошки більшу,скажем 100,110 ( перечитав тему про заміну штатної резини і все рівно послухав би ваших коментарів) ,і 3) чи потрібно міняти зразу перед і зад шину? Дуже чекаю на коментарі) так як хочу рішити проблему чим по швидше ,поки маю купу часу,дякую за увагу
Привіт. Ось і "Пан Олежик"©Спікер підтягнувся. )))
Так от:
1. В мене залишилася китайська камера від ЮБРа (навіть не розпаковував). Можу віддати за пляшку пива. (Саньок, сорі, шо псую тобі бізнес. Але вона реально мені не потрібна, а пиво потрібніше /images/smilies/wink.gif )
2. Я собі поставив шини: перед Metzeler Perfect ME 90/90R18, зад Bridgestone Battlax bt 45 f 110/90R18. Чесно кажучи, нічого не помінялось, крім зомнішнього вигляду (імхо). Мот став трошки "доросліше" виглядати.
3.На мою думку - пофіг.

T

t1Hb

Guest
2 olezhyk
ну тоді з мене пиво з чіпсами/images/smilies/thumbup.gif

S

SPQR

Guest
olezhyk написал(а):
Саньок, сорі, шо псую тобі бізнес
Ну всьо, тепер ти мені кровний ворог! :D Можеш спокутати свою провину тіко пивом! /images/smilies/cheers.gif

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
Ну всьо, тепер ти мені кровний ворог! Можеш спокутати свою провину тіко пивом!
замєчатєльно! То я лишусь без камери і йно з чіпсами? /images/smilies/tongue.gif

Сверху