Львов

O

olezhyk

Guest
Дорогі краяни! Хто хоче скласти мені компанію в поїздці на Сині Гори?
Хто поможе москалів п***дити? /images/smilies/tongue.gif
Знаю, шо дехто вже смальцьом свої фузеї змастив... Признавайтесь! /images/smilies/tongue.gif :D

I

INext

Guest
Доброго дня шановне панство:)
У найближчій вікенд планую заскочити у файне місто Львів.
Якщо хто має бажання перетнутися і випити по кухлю кави - буду радий/images/smilies/wink.gif

V

vov4uk

Guest
INext написал(а):
Доброго дня шановне панство У найближчій вікенд планую заскочити у файне місто Львів. Якщо хто має бажання перетнутися і випити по кухлю кави - буду радий
Доброго дня!! Коли саме збираєтесь??
Якщо буду вільний то можна б було пересіктись.

V

vov4uk

Guest
Запиши мій телефон 067 92 84 577, як будеш у нас, дзвони, або як будеш виїжджати до нас то дзвони.../images/smilies/wink.gif

Den4ik

Тру байкер
Мото
YBR125
Шановне панство! Особливо це стосується синьогорців Вовчика ти Олежика. З 27 по 30 листопада ми з Катрусею будемо у Львові.
Якщо є бажання зустрітись за пляшечкою пива, ось мій номер телефону 0633514268.

О

Олег_bayk

Guest
Доброго вечора :)
Приймайте ще одного юбровода ,недавно став щасливим власником даного апарату ))) YBR 125 2009р. зареєстрований в 2011р. срібний металік пробігн 5000км.

О

Олег_bayk

Guest
хочу порадитись де і за скільки можна придбати ксенон для юбра у нас у Львові

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Вітаю.
Звергися до Сашка. Пост вище твого, №тел. там є.

О

Олег_bayk

Guest
Доброго дня скажіть будьласка скільки хто платив за страхівку на юбра питаю томущо мені сказали в районі 380 грн 400 грн помоєму це перебор ,якщо можите порадьте де у нас можна зробит за кращими цінами :)

О

Олег_bayk

Guest
Ясно дякую а то я думаю шось тут нетак ше передзвонив по декількох фірмах також казали 148 грн 149,50грн ну до 150 грн. це куда краще ніж 300 або 400 грн )))

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Олег_bayk написал(а):
Ясно дякую а то я думаю шось тут нетак ше передзвонив по декількох фірмах також казали 148 грн 149,50грн ну до 150 грн. це куда краще ніж 300 або 400 грн )))
Певно рахували кубатуру більше 300сс тоді 300грн. А так менше 300сс вартує до 150грн. То якшо на 12місяців і експлуатація у великому місті......

О

Олег_bayk

Guest
Маю ще таке запитання хто яке масло лиє у свої моти, і де його купляти у нас у Львові ???

начитався на форумі голова розболілась)) і так і незрозумів що краще вагаюсь

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Для юбр125 ніяке 4т масло незашкодить (зрозуміло про підробки неговоримо). Тема на цьому форумі велика і описано все навіть забагато.Я б радив півсинтетику а якої фірми то вже думай сам.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Дивися пост №2267 тут.(на попередній сторінці) Спікер Саша точно поможе з маслом. В тому пості є його №тел.

О

Олег_bayk

Guest
Всім привіт хто вже розпочав мотосезон???
сьогодні бачив сіру юбіерку у Брюховичах)

О

Олег_bayk

Guest
taras-l написал(а):
Я ніколи незакриваю сезон. Їзджу по можливості і по погоді. Навіть на сам Новий Рік їздили....... Всі тут http://photo.i.ua/user/3211198/351583/
/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif :) Клас ! планую скоро відкривати свій сезон можливо з наступного тижня)

Сверху