Львов

desantnikd6

Тру байкер
Підскажіть дорогу з самими головними достоїнствами Львівської області з Нижніх Воріт до Львова і обратно.

K

kesheme

Guest
Varjat написал(а):
Советуют через Ковель, Луцк по Е85 и дальше на Е40 (которая Киев-Львов). Хоть и круг, но типа подвеска и нервы дороже, как пишут... Правы они, или и прямые дороги нормальные?
Привет!
Рекомендую прислушаться к совету! Дорога через Любомль-Владимир-Волынский просто ужасна /images/smilies/mad.gif !
Всех ждём во Львове!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
desantnikd6 написал(а):
Підскажіть дорогу з самими головними достоїнствами Львівської області з Нижніх Воріт до Львова і обратно.
Чесно то незнаю. Але глянь тут: http://www.castles.com.ua/

V

Varjat

Guest
Спасибо всем, кто ответил! :) Жаль я позно одумался, потому большинство советов прочитал уже по факту приезда.
Короче, решил не испытывать судьбу и ехал Ковель-Луцк-Трасса Киев-Львов. Круг 150 км, но зато нервы целы, и судя по отзывам и по состоянию других дорог - совершенно не прогадал.

И расстою многих, ехал на авто, ибо экипаж был 4 человека.

Судьбу испытал когда с Ужгорода попробовал во Львов вернуться вдоль границы... навигатор указал как короткий путь (а не по трассе через мукачево) Вот это была жесть :) На всю жизнь запомню. Еле выбрался. Зато по горам покатался. Никогда, вы слишите, никогда не едте по дороге Львов-Ужгород вдоль словацкой границы!

Ну и познакомился с украинскими ГАИшниками на повороте на замок в Мукачево :) Ободрали как липку, всё как положено.

Короче, всё очень круто. 2107 км пробега по итогу за 4 дня, 2 ночи во Львове, 1 - в Ужгороде. Во Львове я уже был 2 года назад, но туда хочеться возвращяться снова и снова.

A

Add.Mor.

Guest
Привіт,дядьки Львів'яни! Потрібна ваша допомога. Збираємось з дружиною у вихідні (ще не визначились в які саме,можливо найближчі 12,13,14) завітати до вашого міста. Власне ,що потрібно: місце де можна залишити юбрика ,якась нормальна платна стоянка,краше крита,щоб не хвилюватись за нього. Якийсь не дорогий готель або щось подібне,порадьте будьласка де краще бюджетно заночувати і на день залишити речі. Також булоб дуже добре щоб хтось зустрів нас і провів до вище зазначених мість, а потім попив з нами пивка/images/smilies/drunk.gif тай у загалі булоб чудово зустітися,познайомитись з форумчанами :) Буду вдячний!

S

SPQR

Guest
Дай Боже і Вам!
Є непоганий готель Львів майже в центрі міста:
http://www.hotel-lviv.com.ua/ua
Наш комрад Міша ака Мєлкій того сезону там зупинявся з дружиною і мот на їхню стоянку ставив. На рахунок зутрітись: якщо погода буде файна, певно буду поза межами Львова /images/smilies/frown.gif

K

kesheme

Guest
Якщо буду у Львові, а скоріше всього буду, зустріну вас.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Субота-неділя форумівка західних мотоциклістів. /images/smilies/thumbup.gif

Всі на хфорумівку !!!! Хто ше незаписався ???:D

Певно мене у Львові небуде.

A

Add.Mor.

Guest
SPQR, дуже дякую, шкода немає вільних номерів/images/smilies/confused.gif
Потрібні ще варіанти. Погода,якщо вірити інтернету буде нормальною.

kesheme,дякую! Буду дуже вдячний:)

taras-l, а що таке форумівка? Я так розумію,що це збір форумчан,чи ні?

A

Add.Mor.

Guest
До речі, я так розумію,що квартири подобово дешевше ніж готель,хто знає,так це,чи ні?

A

Add.Mor.

Guest
:) Забронював кімнату у хостелі,на вул.Генерала Чупринки.
Тепер залишилось вирішити питання з конем,але думаю розберусь на місці.
Плануємо виїхати з дому в п'ятницю зранку,їхати нам десь 480км, думаю після обіду будемо у Львові. Хто має бажання і можливість зустрітись, скидайте будь ласка свої номера телефонів в ЛС, або телефонуйте 0979911129 Сергій.Буду дуже радий познайомитись/images/smilies/drunk.gif

V

vov4uk

Guest
Стоянка є в самому центрі міста, думаю там би тобі було вигідно поставити мот, там є невелике накриття від дощу, минулого року знайомий там і лишав мот, ціна була 10 грн за сутку. Як будеш на місці дзвони 0679284577, якщо буду вільний допоможу чим зможу./images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
Всьо товаріщі, ото я на Діда Тараса тєпєрь в абідє! На стрийській трасі в сусідній полосі поряд промчав, ні тєбє здрастє, ні тєбє фа-фа /images/smilies/thumbdown.gif /images/smilies/frown.gif
/images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Всьо товаріщі, ото я на Діда Тараса тєпєрь в абідє! На стрийській трасі в сусідній полосі поряд промчав, ні тєбє здрастє, ні тєбє фа-фа
***.... вибач старого. Сліпий вже певно./images/smilies/confused.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Ну незнаю-незнаю, може якась пляшка самогонки і вирішить ситуацію...
Шо тіко одна ? ( і без пива ? )/images/smilies/cheers.gif

Сверху