taras-l
Тру байкер
Ясно. Якшо ніц непередбачене незашкодить - буду.SPQR написал(а):То за кільцем В.Великого, якщо їхати в сторону Стрийської тиц, або тиц
Ясно. Якшо ніц непередбачене незашкодить - буду.SPQR написал(а):То за кільцем В.Великого, якщо їхати в сторону Стрийської тиц, або тиц
Ага. Так./images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):В нас відкритий мотогурток. Ми раді всім!
Но як що так кажеш, то я теж приїду погамати яке морожене )SPQR написал(а):В нас відкритий мотогурток. Ми раді всім!
Велкам! Зустрінемо, розмістимо! В суботу, в першій половині дня, ми проводимо акцію "Увага, мотоцикліст". Так що гуляти по Львову ввечері і в неділю./images/smilies/cheers.gif /images/smilies/drunk.gifdesantnikd6 написал(а):Доброго дня.Вирішили на ближайші вихідні приїхати до вас в гості 3 юбрами з одною ночівлею.Якщо в когось є вільний час ,хто міг би показати нам всю красу Львова, і допомгти з ночівлею, гарно просимо допомгти.Віддячемо Закарпатським коняком і вином
Вадег, да ты сам уже можешь экскурсии по Львову водить!:D Но полюбому ждем вас в гости!White Nigga написал(а):Эхх а можно с вами? Зеленый пирог, логово Бандеровцов, площадь оперы, высокий замок)) И советую медовуху абсолют Спикер, Кеша, Олежик превеД))) UPD А еще надо картинг повторить))
Еще есть один клубешник, но в четверг(если не изменяет память) туда лучше не наведоваться:)kesheme написал(а):Вадег, да ты сам уже можешь экскурсии по Львову водить! Но полюбому ждем вас в гости!
Доброго дня!! Ви якраз попадаєте до нас на акцію: http://ybrclub.com/showthread.php?p=...d=1#post334264... Якщо є бажання долучайтесь .../images/smilies/wink.gifdesantnikd6 написал(а):Доброго дня.Вирішили на ближайші вихідні приїхати до вас в гості 3 юбрами з одною ночівлею.Якщо в когось є вільний час ,хто міг би показати нам всю красу Львова, і допомгти з ночівлею, гарно просимо допомгти.Віддячемо Закарпатським коняком і вином
Превед!!!White Nigga написал(а):Эхх а можно с вами? Зеленый пирог, логово Бандеровцов, площадь оперы, высокий замок)) И советую медовуху абсолют Спикер, Кеша, Олежик превеД))) UPD А еще надо картинг повторить))
:DWhite Nigga написал(а):Тогда думаю как раз к вашей годовщине прикачу, пока его еще пару раз на обочине переберу
Здаров))Varjat написал(а):Привет! У нас тут в Беларуси длинные выходные вот-вот наступят, хотим семейными компаниями выбраться во Львов и Ужгород. Нужен ваш мотобратский совет: Какой маршрут лучше всего из Минска во Львов? Советуют через Ковель, Луцк по Е85 и дальше на Е40 (которая Киев-Львов). Хоть и круг, но типа подвеска и нервы дороже, как пишут... Правы они, или и прямые дороги нормальные?
Я тоже припрусь :D :) :D :) :D :)SPQR написал(а):Ну и это: ждем вас во Львове!
Kam;335738 написал(а):Здаров)
Я тоже припрусь :D :) :D :) :D :)
Привіт. Ти шо на Сині Гори неїдеш ???
/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gifKam написал(а):Я тоже припрусь Минулий день Батяра я на все життя запам'ятав
В Ужгород через Нижні Ворота-Мукачево.Пишіть ,зустрінемо покажемо /images/smilies/wink.gifVarjat написал(а):Привет! У нас тут в Беларуси длинные выходные вот-вот наступят, хотим семейными компаниями выбраться во Львов и Ужгород. Нужен ваш мотобратский совет: Какой маршрут лучше всего из Минска во Львов? Советуют через Ковель, Луцк по Е85 и дальше на Е40 (которая Киев-Львов). Хоть и круг, но типа подвеска и нервы дороже, как пишут... Правы они, или и прямые дороги нормальные?