taras-l
Тру байкер
Який день ?Матвій написал(а):14-00 лелека. А тема переросла в в дискусію про масло)
Який день ?Матвій написал(а):14-00 лелека. А тема переросла в в дискусію про масло)
Да хоть Сомалийскими пиратами, лишь бы из Польши можно было товары возить :)Kam написал(а):Эти компании называются контрабандистами
Тю, да нивапрос :)taras-l написал(а):Жора я незнаю, сорі.
Ніби субота.taras-l написал(а):Який день ?
Дарофф!!!:)Kam написал(а):Львовяне, привет
Тарасе трохи не получилосяtaras-l написал(а):Карта доїзду до Лелеки : http://maps.google.com.ua/maps?saddr......&ll=49.9003
чи як, тільки що роботу припинив. Напевно всетаки буду спати лягати. Сьогодні довгий і сподіваюся приємний день! Всіх з гарною погодою! Витєгуйте мотики і гайда з нами /images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Хз...мені і моє відкриває. Курва спати ляжемо чи як ?
Я сьогодні третій, гарно скатали, а на посту від всіх даїшніки відверталися чи ні? Бо я щось не дуже зрозумів, коли черезтдві сплошних і 140 попри них обганяв машину). Мені аж стидно стало я до 100 скинув :Dkesheme написал(а):Я вже другий день на роботу і по справах на мотіку гоцаю!
Я теж, фотик в ресонті ( Аж з нового тижня має бути.(taras-l написал(а):Я незробив жодної фотки......
Я їзджу майже кожен день.)))taras-l написал(а):Львівяни хтось їздити збирається ? Перша поїздка куда ? sos-sos-sos.........
Постоянно.SPQR написал(а):Дарофф!!! Жора, тебе единоразово надо или постоянно?
Де то місце є ?SPQR написал(а):Ми з Барракудою і КО плануємо зустрітися в неділю в 12:30 в Таксі Марсель. (тому, кто в теме: нет, не как в прошлый раз)