S
Та вчора скутеристи вже гоцали ) Не переживай так, скоро вже, скоро :DSPQR написал(а):А сьогодні я дивлюся за вікно...
+1. Сцука./images/smilies/mad.gifSPQR написал(а):А сьогодні я дивлюся за вікно...
Не заморили а розбудили !!!:DМатвій написал(а):заморили хробака)
Я сьогодні вже гоцав) А на вихідні тим більше буду. Може катнемсі куди?taras-l написал(а):На вихі обіцяють +15 +17 . Хто їздитиме ?
14-00 лелека. А тема переросла в в дискусію про масло)taras-l написал(а):На Мотку шось мутили з "Лелекою" але незрозуміло чим то сі закінчило.
на мотоцикл нет тобі дорога/images/smilies/wink.gif реєструйся шукай людей по пошуку.benson написал(а):Камрады-львовяне, очень надо найти контору (а лучше несколько), занимающуюся доставкой товаров из Польши. В виду вашей территориальной близости, возможно, вы знаете подобные компании и сможете помочь. С меня магарыч
Блін!!! А я в Карпати маю їхати, аж в неділю вечорм виїхати планую...taras-l написал(а):На вихі обіцяють +15 +17 . Хто їздитиме ?
за совет спасибо!Матвій написал(а):на мотоцикл нет тобі дорога реєструйся шукай людей по пошуку.
Эти компании называются контрабандистами :Dbenson написал(а):Но меня интересуют именно компании, не обязательно связанные с мототемой, просто имеющие возможность возить из Польши грузы.
Жора я незнаю, сорі.benson написал(а):за совет спасибо! Но меня интересуют именно компании, не обязательно связанные с мототемой, просто имеющие возможность возить из Польши грузы.