D
dimka_tu
Guest
Вместо того чтоб писать всяко разно, сказал бы где пробить такой дермантин и заодно свечки нормальные.kesheme написал(а):Я теж якось шукав Антона зранку в неділю... В обід знайшов тільки...
Вместо того чтоб писать всяко разно, сказал бы где пробить такой дермантин и заодно свечки нормальные.kesheme написал(а):Я теж якось шукав Антона зранку в неділю... В обід знайшов тільки...
Ты прекрасно знаешь где найти Антона, так как Антон предложил тебе купить Юбра первым мотом.dimka_tu написал(а):Вместо того чтоб писать всяко разно, сказал бы где пробить такой дермантин и заодно свечки нормальные.
+1:) /images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Я теж якось шукав Антона зранку в неділю... В обід знайшов тільки...
:D :) /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Я теж якось шукав Антона зранку в неділю... В обід знайшов тільки...
гісметео каже вдень -6 /images/smilies/thumbdown.giftaras-l написал(а):На п"ятницю обіцяють плюсову температуру.
То то вже туво можна легенко виїжджати!!/images/smilies/2riders.gif :) /images/smilies/dance.gif :Dtaras-l написал(а):На п"ятницю обіцяють плюсову температуру.
:) /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Ти хотів сказати, що можна з хати виходити, ага?
На пенсии виспеться :)SPQR написал(а):Діду, ви взагалі спите?
Що тут челябінські ро- ***-ть.:DKam написал(а):На пенсии виспеться
Буває деколи,зрідка сплю,переважно за кермом мота....:DSPQR написал(а):Діду, ви взагалі спите?