Львов

S

SPQR

Guest
Прямоток? Та то не прямоток, то ТАКА пушка, шо капєц/images/smilies/thumbup.gif Рура, дай Боже кожному, в неї кулак залізе!!! Я як на ту гармату дивлюся, то мені аж страшно:D

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Прямоток? Та то не прямоток, то ТАКА пушка, шо капєц Рура, дай Боже кожному, в неї кулак залізе!!! Я як на ту гармату дивлюся, то мені аж страшно
А на звук як ? Голосніше від мого ?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Тоді двом докупи і "зіграємо" симфонію для хаябуси з коляском....!!!:)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Я тобі покажу як за 5хв робиться прямоток. Дешево і сердито. Доречі самі злі прямотоки фест давят на вуха, навіть у шоломі. Знаю людей які жаліли шо з тим звязалися. Думай.

K

kesheme

Guest
Діду вешч каже! Я не поїздивши ще, вже думаю, чи не за..е він мене в дяльняку??! Тому, якщо ти впевнений, що рура потрібна- цинкуй форуми, розділи продажу ЗЧ, часто пропонують обмін руру на звичайну банку. Сьогодні постараюся зняти ролік зі звуком Фазера.

V

vov4uk

Guest
taras-l написал(а):
Я тобі покажу як за 5хв робиться прямоток. Дешево і сердито. Доречі самі злі прямотоки фест давят на вуха, навіть у шоломі. Знаю людей які жаліли шо з тим звязалися. Думай.
Ви маєте неа увазі зробити з мого штатного вихлопа прямоток?? Думав над цим, але боюсь шо вийде фігня і звучати буде не гарно.
А як вам ваш, не давить, якшо на дальняк їхати?

S

SPQR

Guest
vov4uk написал(а):
Блін, я теж хочу якусь "Руру", як сказав Саня, а то всі модні будуть, а я не дуже!
ага, щас! в мене мопєдка слабенька, без гармати. Знову буду в хвості плестится і всі будуть мене ображати.../images/smilies/thumbdown.gif /images/smilies/mad.gif

taras-l написал(а):
Доречі самі злі прямотоки фест давят на вуха, навіть у шоломі. Знаю людей які жаліли шо з тим звязалися. Думай.
Неодноразово вже про таке чув і читав. По місту прямоток то є фест файно, а от в дальняк не факт

K

kesheme

Guest
Кіна не буде/images/smilies/mad.gif Фазер не завівся...
Зняв аккум. Буду дома заряджав і зберігав...

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Про карбон колись шось чув від Антона kesheme. Запитай у нього.

K

kesheme

Guest
dimka_tu написал(а):
Народ підкажіть де у нас мона карбон-шкірзам узяти? Хочу сідуху перетянути. http://vfrclub.ru/forum/viewthread.php?thread_id=385 http://www.bikecafe.ru/cafe/user/674/photo/album/2442/ Або порадьте якись матеріальчик.
Я стикався тільки з шкірою, тисненою під карбон, схожа на вінілову плівку для обтяжки авто 3D-карбон. Але!!! Це шкіра! І вона має бути в салоні авто, де немає дощу і роси. За пару раз під дощем їй нічого не стане, але якщо на мокру шкіру сісти- 100% розтянеться, да і сидіти дуже неприємно- шкіра набирає і тримає вологу. Тому, коли на минулому мопєді обирав чим перетянути сідуху- зупинився на якісному і дорогому автомобільному шкірзаміннику німецького в-ва (шось по 15 євро за м2). За сезон використання- жодних проблем, ані розтяжок. ані задирів/images/smilies/thumbup.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
kesheme написал(а):
Я коли на минулому мопєді обирав чим перетянути сідуху- зупинився на якісному і дорогому автомобільному шкірзаміннику німецького в-ва (шось по 15 євро за м2). За сезон використання- жодних проблем, ані розтяжок. ані задирів
+1./images/smilies/thumbup.gif

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
kesheme написал(а):
Тому, коли на минулому мопєді обирав чим перетянути сідуху- зупинився на якісному і дорогому автомобільному шкірзаміннику німецького в-ва (шось по 15 євро за м2). За сезон використання- жодних проблем, ані розтяжок. ані задирів
Перетягивал в начале прошлого сезона.
Обычная кожа с рынка, мягкая, не толстая.

Солнце, дождь, мороз, трение сумок, ерзание - полет отличный :)
Видимых растягиваний или трещин нет.
По цене дороже вышло.

Такшо можно не боясь лепить кожу, а то что dimka_tu спросил, прикольно наверное смотреться будет /images/smilies/thumbup.gif

D

dimka_tu

Guest
Шкіра в мене є. Хочу саме червоного кольору або бордо). Буду шукати Антона.
Я собі крім Йобра взяв оце -

Хочу приблизно так переробити сідуху - тільки під колір.

K

kesheme

Guest
dimka_tu написал(а):
Шкіра в мене є. Хочу саме червоного кольору або бордо). Буду шукати Антона.
Я теж якось шукав Антона зранку в неділю... В обід знайшов тільки... :)

Сверху