S
Serfer
Guest
осталось дождаться что за
Два головних подарунка приїдуть 2-го січня в ночі... ))
Два головних подарунка приїдуть 2-го січня в ночі... ))
А я, якщо можна, третя /images/smilies/tongue.gifolezhyk написал(а):П.с.: я другий на черзі після Кєші на "покатаццо" (якшо заслужив..)
wolf написал(а):Поздравляю! Пусть только радует!
vov4uk написал(а):О! Прийми й мої вітання!))
Serfer написал(а):о, поздравляю!!!
Всім дуже дякую!!!!/images/smilies/thumbup.gifolezhyk написал(а):Тю, Сашко, вітаю!
kesheme написал(а):Даш покатаццо!
olezhyk написал(а):П.с.: я другий на черзі після Кєші на "покатаццо" (якшо заслужив..)
:) :DЯся написал(а):А я, якщо можна, третя
Знайомий на Віто підскочив. Але як ми його в то Віто пхали, то окрема історія.../images/smilies/surrender.gifolezhyk написал(а):А чо не звонив за "З.Т."?
)) Це сюрприз! Єдине, шо можу сказати - один з них певно буде синій, а може і обидва.../images/smilies/wink.gifSerfer написал(а):осталось дождаться что за Два головних подарунка приїдуть 2-го січня в ночі...
:) :D /images/smilies/thumbup.gifolezhyk написал(а):А чо не звонив за "З.Т."?
да я понял, что вы не расколетесь, поэтому даже не спрашиваю, ждём...))SPQR написал(а):Це сюрприз! Єдине, шо можу сказати - один з них певно буде синій, а може і обидва...
ГыYakovD написал(а):Электро СиБиэФ ?!
Нет там никакой отсечки! /images/smilies/tongue.gifKam написал(а):Ну влупи ж ты до отсечки
:D :D :DYakovD написал(а):Электро СиБиэФ ?!
Единственное, чтоб далеко ездить, нужен длинный удлинитель :)dimka написал(а):Расход 0 литров бензина на 100км! Яша, задумайся;-)
Красиво жить не запретишь! Мажор использует Хондочку как генератор!:DYakovD написал(а):Электро СиБиэФ ?!
Я тебе двери подожгу!/images/smilies/mad.gifSPQR написал(а):Скоро. На этой ветке. Продолжение знаменитой короткометражки "Гопнички"
З Новим Роком!!!taras-l написал(а):Почалося......
они железные/images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gifkesheme написал(а):Я тебе двери подожгу!
И Вас с Новым Годом!!!Tsoy написал(а):З Новим Роком!!! А шо там у вас? Цой )