То спідометр:Dtaras-l написал(а):Саш то спіртометр ???
Так в чьйом дело? коли почнемо?SPQR написал(а):То спідометр Якщо це був би спіртометр, то градус навпаки підвищувався. Бо зимою треба більше пити міцні напої, шоб зігрітись...
Ми з Женькою ака DD завтра починаємо/images/smilies/drunk.gif Приєднуйся! /images/smilies/cheers.giftaras-l написал(а):Так в чьйом дело? коли почнемо?
прикінь! ми навіть фотік змогли набухати.../images/smilies/wink.gif /images/smilies/cool.gif :Dtaras-l написал(а):То знімав пяний фотоапарат ??
Ну ви його і накачали..../images/smilies/rolleyes.gif :DSPQR написал(а):прикінь! ми навіть фотік змогли набухати...
Во-во.:D :)Kam написал(а):Пора виганяти з рядiв мотоп'янi Бо без мапедов то не дiло
Пора переводити в розряд простих алкашів...Kam написал(а):Пора виганяти з рядiв мотоп'янi
Ой, Діду, не мучте... В мене вже почалося ото, шо ви мені недавно за чаєм пророкували.../images/smilies/frown.giftaras-l написал(а):Коли вже ??? Скоро сезон...
Шо опять ?/images/smilies/surrender.gifSPQR написал(а):Ой, Діду, не мучте... В мене вже почалося ото, шо ви мені недавно за чаєм пророкували...
Угу........taras-l написал(а):Шо опять ?
Шановний, тут капай не капай, мопеда усе одно треба десь намалювати :DSPQR написал(а):пішов капати... п.с. зара Кам знову буде писав, шо треба мене з спільноти мотопияків виганяць...