Львов

O

olezhyk

Guest
kesheme написал(а):
Пияк, !!! Мені в 2 пера іде 800 мл.
Вася, чьо за наєзди? /images/smilies/boxing.gif :)
Попадалово серйозне з маслом. Але ж вони такі красі-і-і-і-в-і-і-і-і, золоте-е-е-нькі... :D :D :D /images/smilies/innocent.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Мота бюджетнішого за юбр певно нема. Розхідників мало,деяких взагалі нема(фільтр масла),багато підходить від інших мотів............
Пишу і мене дусить нето настальгія, нето жаба...... /images/smilies/frown.gif

O

olezhyk

Guest
taras-l написал(а):
Мота бюджетнішого за юбр певно нема. Розхідників мало,деяких взагалі нема(фільтр масла),багато підходить від інших мотів............ Пишу і мене дусить нето настальгія, нето жаба......
міняємось? /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/innocent.gif

O

olezhyk

Guest
taras-l написал(а):
з мою доплатою ???
Та фіг з нею, тою доплатою. По старій дружбі, просто так поміняємось. Ну хіба, як дуже хочеш, то можеш залити повний бак, ну і поляну поставити... /images/smilies/redface.gif /images/smilies/innocent.gif /images/smilies/lol_sign.gif
Чує моя ж... шо пани модератори нас забанять за флуд... /images/smilies/redface.gif

K

kesheme

Guest
olezhyk написал(а):
Ну хіба, як дуже хочеш, то можеш залити повний бак, ну і поляну поставити...
Дивно, що поляна на другому місці... Пияк атипічний/images/smilies/surrender.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
olezhyk написал(а):
Та фіг з нею, тою доплатою. По старій дружбі, просто так поміняємось. Ну хіба, як дуже хочеш, то можеш залити повний бак, ну і поляну поставити... Чує моя ж... шо пани модератори нас забанять за флуд...
Треба подумати./images/smilies/innocent.gif

O

olezhyk

Guest
kesheme написал(а):
Дивно, що поляна на другому місці... Пияк атипічний
"Первым делом мы испортим самолёты, ну а девушек, а девушек - потом!" /images/smilies/innocent.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Хлопці завидуйте: я зробив автозмазку ланцуха. Пока простеньку але фунциклірує добре.

П.С. Готуюся на Чернігів !!!

K

kesheme

Guest
taras-l написал(а):
Хлопці завидуйте: я зробив автозмазку ланцуха. Пока простеньку але фунциклірує добре. П.С. Готуюся на Чернігів !!!
Давно про то думав, ніяк руки не доходять. Хочу зробити з електромагнітним клапаном, він коштує пару гривень, але додає +2см і +10 кмч!:D

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
kesheme написал(а):
Давно про то думав, ніяк руки не доходять. Хочу зробити з електромагнітним клапаном, він коштує пару гривень, але додає +2см і +10 кмч!
Я поки зробив без електроклапана (правда його вже маю на майбутнє).Пока система в стадії випробовування. Далі буде.....

V

vov4uk

Guest
Народ підскажіть будь-ласка, варто міняти сам ланцюг а зірочки лишати старі?? Знаю, шо в ідеалі треба міняти все разом, але просто зірочки ше ніби нормальні а ланцюг розтягується чуть не після кожної поїздки) Чи якшо я поставлю новий ланцюг на старі зірочи, то буде дурного робота?
/images/smilies/innocent.gif

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
Народ підскажіть будь-ласка, варто міняти сам ланцюг а зірочки лишати старі?? Знаю, шо в ідеалі треба міняти все разом, але просто зірочки ше ніби нормальні а ланцюг розтягується чуть не після кожної поїздки) Чи якшо я поставлю новий ланцюг на старі зірочи, то буде дурного робота?
В ідеалі тре міняти всьо. В тебе ланцюг на якій мітці стоїть?
Особисто я дотягнув ланц "до прєдєла" десь на 12 тисячах. Вирішив міняти на ланцюжок від Яви. Коли зиркнув на передню зірку, то зрозумів, шо їй прийшов капєц, бо були стесані декілька зубів "наніц", а всі решта формою стали нагадувати шаблю (при зустрічі можу показати (якшо знайду ту зірку в гаражі)).
Карочє, помучався 1-2 тижні на старих розхідниках (поки передню зірочку привезли), і поміняв, в результаті її і ланц одночасно. Це мені винесло: 80 грн. ланцюжок + 30-40 (точно вже не пам'ятаю /images/smilies/redface.gif ) зірка jtsprockets . Задню залишив стару.

A

aStAll

Guest
если звезды в норме, а цепь от явы ставишь, то смысл звезды менять?!
я свои как донасилую - закажу комплект по люису (50э).
хотя, это для хьюсонга оптимальный вариант - оригинал зведы по прим 30уе/images/smilies/wallbash.gif , если на ебра дешевле, то может и стоит..

V

vov4uk

Guest
olezhyk написал(а):
В ідеалі тре міняти всьо. В тебе ланцюг на якій мітці стоїть? Особисто я дотягнув ланц "до прєдєла" десь на 12 тисячах. Вирішив міняти на ланцюжок від Яви. Коли зиркнув на передню зірку, то зрозумів, шо їй прийшов капєц, бо були стесані декілька зубів "наніц", а всі решта формою стали нагадувати шаблю (при зустрічі можу показати (якшо знайду ту зірку в гаражі)). Карочє, помучався 1-2 тижні на старих розхідниках (поки передню зірочку привезли), і поміняв, в результаті її і ланц одночасно. Це мені винесло: 80 грн. ланцюжок + 30-40 (точно вже не пам'ятаю ) зірка jtsprockets . Задню залишив стару.
Ланц стоїть за дві позначки до кінця, але підтягувати дуже часто треба... Я цепочку теж від яви взяв, але дав 90 грн. (правда тіпа оригінальна Чеська), задня зірочка нормальна, треба завтра до передньої глянути, хоча не так і давно міняв її...

V

vov4uk

Guest
hitlos написал(а):
а де взяти то той ланц від яви?
Я купляв на привокзальній, точніше бокова вуличка якою їдеться від костьолу до приміського вокзалу, вул. Залізнична 6, тел.235-28-11

A

aStAll

Guest
мужики, где у нас можно прокатать спицованый диск, желательно чтобы ровнее стал?? /images/smilies/cool.gif

S

SPQR

Guest
Ну шо, алкашня! Поки ви бухаєте /images/smilies/drunk.gif , я до війни з москалями готуюся

Фото

Сверху