Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Замінник силікону то ближче до істини.:D

А по таблиці: пора провести тестування./images/smilies/wink.gif

R

Rodius

Guest
А вот в мене точно КМС.:D :D :D НЕ ПОДУМАЙТЕ ПОГАНОГО/images/smilies/redface.gif

V

vov4uk

Guest
Хто може помогти замінити цепочку на ЮБРці еа Явовську?? Основна проблема в тому, шо я не вмію їх вкорочувати.../images/smilies/redface.gif

R

Rodius

Guest
vov4uk написал(а):
Хто може помогти замінити цепочку на ЮБРці еа Явовську?? Основна проблема в тому, шо я не вмію їх вкорочувати...
Береш явовську цепку, знаходиш там замок, розєднюєш(плоскою викроткою але дивись шоб не загубити ту пластику, вона може відскочити при розєднуванні в космос), вимірюєш довжину по старій, трохи меншу, потім зайвих кусок обрізаєш болгаркою, забираєш звеня лишні , тоді затягуєш на звьоздочки на моті, зєднюєш замком і натягуєш (перед тим не забудь поставити регульовки цепки в нульове положення)

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
Хто може помогти замінити цепочку на ЮБРці еа Явовську?? Основна проблема в тому, шо я не вмію їх вкорочувати...
якшо сам не справишся, то можу допомогти. Там все не складно. Тіліпон в приваті.

V

vov4uk

Guest
Rodius дякую за інформацію...)
Олежик теж дякую, якшо шось то наберу))
Доречі, я болгарки не маю)

V

vov4uk

Guest
Олежик, масло будем міняти в вилці?? Можем разом купити літр, там по 155мл. в перо йде... Доречі, може й ше хтось з нами захтів би ?

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
Олежик, масло будем міняти в вилці?? Можем разом купити літр, там по 155мл. в перо йде... Доречі, може й ше хтось з нами захтів би ?
Чесно кажучи, я ше не визначився.
П.с.:До речі, Антон Валерійович Кишенька вроді збирались міняти масло.

V

vov4uk

Guest
Ну дивись, я б міняв десь через 2 тижні, але самому впадло давати 11 євро за банку масла, бо мені стільки не треба... Якшо б найшли ше третього хто міняв би (доречі, Rodius масло часом не треба міняти?:) ) то нам би фігня вийшла...
А в чому заключається твоя невизначеність, якшо не секрет? /images/smilies/wink.gif

A

aStAll

Guest
да уж.. в одну банку может влезть 3 ебравода, мне банка как раз/images/smilies/cool.gif
п.с. возьми себе банку, все-равно менять прийдется, если кто надумает - отольешь.

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
Ну дивись, я б міняв десь через 2 тижні, але самому впадло давати 11 євро за банку масла, бо мені стільки не треба... Якшо б найшли ше третього хто міняв би (доречі, Rodius масло часом не треба міняти? ) то нам би фігня вийшла... А в чому заключається твоя невизначеність, якшо не секрет?
Та хз чому... Зара тре возитись, а не з мопедом колупатись )))

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
olezhyk написал(а):
Та хз чому... Зара тре возитись, а не з мопедом колупатись )))
/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif

K

kesheme

Guest
olezhyk написал(а):
Чесно кажучи, я ше не визначився. П.с.:До речі, Антон Валерійович Кишенька вроді збирались міняти масло.
Пияк,/images/smilies/mad.gif !!!:D
Мені в 2 пера іде 800 мл.

Сверху