O
olezhyk
Guest
Я також десь серед "молоді" кручусь. Тре буде якось провірити /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Для Олежика. Знайди себе
Я також десь серед "молоді" кручусь. Тре буде якось провірити /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):Для Олежика. Знайди себе
В мене десь 1й розряд, або КМС /images/smilies/drunk.gif /images/smilies/cheers.gifolezhyk написал(а):Я також десь серед "молоді" кручусь. Тре буде якось провірити
Модератори у нас на висоті./images/smilies/wink.gifSPQR написал(а):В мене десь 1й розряд, або КМС
Іван привіт, де ти пропав ???Rodius написал(а):А вот в мене точно КМС. НЕ ПОДУМАЙТЕ ПОГАНОГО
Та не питай...всьо гуд.:Dtaras-l написал(а):Іван привіт, де ти пропав ???
Береш явовську цепку, знаходиш там замок, розєднюєш(плоскою викроткою але дивись шоб не загубити ту пластику, вона може відскочити при розєднуванні в космос), вимірюєш довжину по старій, трохи меншу, потім зайвих кусок обрізаєш болгаркою, забираєш звеня лишні , тоді затягуєш на звьоздочки на моті, зєднюєш замком і натягуєш (перед тим не забудь поставити регульовки цепки в нульове положення)vov4uk написал(а):Хто може помогти замінити цепочку на ЮБРці еа Явовську?? Основна проблема в тому, шо я не вмію їх вкорочувати...
якшо сам не справишся, то можу допомогти. Там все не складно. Тіліпон в приваті.vov4uk написал(а):Хто може помогти замінити цепочку на ЮБРці еа Явовську?? Основна проблема в тому, шо я не вмію їх вкорочувати...
Чесно кажучи, я ше не визначився.vov4uk написал(а):Олежик, масло будем міняти в вилці?? Можем разом купити літр, там по 155мл. в перо йде... Доречі, може й ше хтось з нами захтів би ?
Та хз чому... Зара тре возитись, а не з мопедом колупатись )))vov4uk написал(а):Ну дивись, я б міняв десь через 2 тижні, але самому впадло давати 11 євро за банку масла, бо мені стільки не треба... Якшо б найшли ше третього хто міняв би (доречі, Rodius масло часом не треба міняти? ) то нам би фігня вийшла... А в чому заключається твоя невизначеність, якшо не секрет?
/images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/thumbup.gifolezhyk написал(а):Та хз чому... Зара тре возитись, а не з мопедом колупатись )))
Пияк,/images/smilies/mad.gif !!!:Dolezhyk написал(а):Чесно кажучи, я ше не визначився. П.с.:До речі, Антон Валерійович Кишенька вроді збирались міняти масло.