taras-l
Тру байкер
Незрозумів ???/images/smilies/surrender.gifolezhyk А я вчасно схаменувся. П.с.: та нема за шо! [img написал(а):/images/smilies/wink.gif[/img] /images/smilies/redface.gif
Незрозумів ???/images/smilies/surrender.gifolezhyk А я вчасно схаменувся. П.с.: та нема за шо! [img написал(а):/images/smilies/wink.gif[/img] /images/smilies/redface.gif
Якби не шолом... /images/smilies/wink.gif /images/smilies/wink.gif /images/smilies/wink.gif/images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.giftaras-l написал(а):Незрозумів ???
І де розташована ця мотобарахолка ??Prince написал(а):был сегодня по наставлению Кеши в мотобарахолке, резину б/у смотрел - для себя не нашел, а у кого 120/140 + может быть интересным. мишлен свежая 120/хз/17 задок 200 денег хотели...
День рождение Хулиганов/images/smilies/thumbup.gifPrince написал(а):а что за движуха сегодня была? возле монумента проезжал, мопедистов куча было...
Та яке там?... Ми не достойні.vov4uk написал(а):Скажіть будь-ласка, а є толком ЮБР-клаб у Львові?? Чи офіційно його нема, просто так збирається деколи народ? Весь час було цікаво...
Полностью поддерживаю! /images/smilies/thumbup.gif Пора начинать бухать, опираясь на идеологию, а не на дружеские отношения... и пофиг, какой мот (ну, естественно, шоб не галимый мапед 50сс только /images/smilies/mad.gif )vov4uk написал(а):Ну та то само собою...) Але пропоную зібратись і обговорити тему створення ЮБР клуба, як справжнього байк клубу, зробити його компанійним і дружнім (бо наскільки я знаю ходять чутки про провідні байк клуби львова, шо вони абсолютно не відповідають байкерським правилам етикету) Шо скажете на то? І під назвою не варто розуміти вступ лише на ЮБРках, не важливо який байк в тебе, ну бажано звичайно шоб не "мапєд" 50cc...
Повністю підтримую!/images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Можно. Давайте на этих выходных все вместе встретимся и оговорим. До встречи каждый обдумывает для чего ему клуб, как он его видит, мысли желательно записать, а то при встрече верняк половина забудется. Место и время оговорим ближе к выхам.