Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
olezhyk А я вчасно схаменувся. П.с.: та нема за шо! [img написал(а):
/images/smilies/wink.gif[/img] /images/smilies/redface.gif
Незрозумів ???/images/smilies/surrender.gif

A

aStAll

Guest
был сегодня по наставлению Кеши в мотобарахолке, резину б/у смотрел - для себя не нашел, а у кого 120/140 + может быть интересным. мишлен свежая 120/хз/17 задок 200 денег хотели.../images/smilies/cool.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Так так. Сенкью вері мач !!!/images/smilies/thumbup.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Prince написал(а):
был сегодня по наставлению Кеши в мотобарахолке, резину б/у смотрел - для себя не нашел, а у кого 120/140 + может быть интересным. мишлен свежая 120/хз/17 задок 200 денег хотели...
І де розташована ця мотобарахолка ??

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Був там (наводка Антона). Казали по 250. Правда я питав і дивився на 120/55/17 і 180/55/17.

A

aStAll

Guest
торг никто не отменял/images/smilies/wink.gif жирных хватало, а вот 130-ку для себя не нашел и передков не видел/images/smilies/thumbdown.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Днів 7 назад було переднє 120/55/17.

A

aStAll

Guest
а что за движуха сегодня была? возле монумента проезжал, мопедистов куча было.../images/smilies/rolleyes.gif

A

aStAll

Guest
я спешил, даже не остановился, потом смылись гады:D
будем знать/images/smilies/cool.gif

V

vov4uk

Guest
Скажіть будь-ласка, а є толком ЮБР-клаб у Львові?? Чи офіційно його нема, просто так збирається деколи народ? Весь час було цікаво...

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
Скажіть будь-ласка, а є толком ЮБР-клаб у Львові?? Чи офіційно його нема, просто так збирається деколи народ? Весь час було цікаво...
Та яке там?... Ми не достойні.
Ми тіко побухати інколи можем. Так шо, якшо ти також пияк - то тобі з нами подорозі! /images/smilies/drunk.gif /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/drunk.gif /images/smilies/cheers.gif
:D :D :D

V

vov4uk

Guest
Ну та то само собою/images/smilies/cheers.gif...)
Але пропоную зібратись і обговорити тему створення ЮБР клуба, як справжнього байк клубу, зробити його компанійним і дружнім (бо наскільки я знаю ходять чутки про провідні байк клуби львова, шо вони абсолютно не відповідають байкерським правилам етикету) Шо скажете на то?
І під назвою не варто розуміти вступ лише на ЮБРках, не важливо який байк в тебе, ну бажано звичайно шоб не "мапєд" 50cc...

benson

Тру байкер
vov4uk написал(а):
Ну та то само собою...) Але пропоную зібратись і обговорити тему створення ЮБР клуба, як справжнього байк клубу, зробити його компанійним і дружнім (бо наскільки я знаю ходять чутки про провідні байк клуби львова, шо вони абсолютно не відповідають байкерським правилам етикету) Шо скажете на то? І під назвою не варто розуміти вступ лише на ЮБРках, не важливо який байк в тебе, ну бажано звичайно шоб не "мапєд" 50cc...
Полностью поддерживаю! /images/smilies/thumbup.gif Пора начинать бухать, опираясь на идеологию, а не на дружеские отношения... и пофиг, какой мот (ну, естественно, шоб не галимый мапед 50сс только /images/smilies/mad.gif )

K

kesheme

Guest
О создании чаптера ЮБР клуба во Львове мы говорим около года. Была, да и есть, программа развития, встречи и поддержки иногородних гостей- мотоциклистов, хотели моторхауз организовать, где бы можно было наши и приезжие мопедки крутить-хранить. Выбрали 2 ответственных персонажа. Связались с Яшей, киевским представителем, получили благословление. Связались с администрацией сайта, читай клуба. Получили невнятный ответ в стиле того, что написал Олежек (читай недостойны)/images/smilies/thumbdown.gif Обидно ***... Хотя нас и так все считают львовсим отделением. Как встречали гостей, так и встречаем! Как собирались, так и собираемся. А новичкам, да ещё и не пофигистов, всегда welcome в наши ряды!

V

vov4uk

Guest
Добре, а шо не можна самим по собі просто заснувати клуб?? Зробити свого роду статут клубу і т.д.
Тоді не обовязково шоб він називався ЮБР клабом, можна іншу назву зробити.../images/smilies/2riders.gif

K

kesheme

Guest
Можно. Давайте на этих выходных все вместе встретимся и оговорим. До встречи каждый обдумывает для чего ему клуб, как он его видит, мысли желательно записать, а то при встрече верняк половина забудется. Место и время оговорим ближе к выхам.

V

vov4uk

Guest
kesheme написал(а):
Можно. Давайте на этих выходных все вместе встретимся и оговорим. До встречи каждый обдумывает для чего ему клуб, как он его видит, мысли желательно записать, а то при встрече верняк половина забудется. Место и время оговорим ближе к выхам.
Повністю підтримую!/images/smilies/thumbup.gif

Сверху