Львов

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
И шо?

Шо там у вас происходит?

Цой :))

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Бухают всі ....неможуть по клавіатурі попасти.:D
Ще й погода псується.

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Шо ж це все робиться? Га? :))

Напишить хоч як воно там вам гуляеться! Мени ж цикаво.

Всем привет из Харькова!!!

Цой :))

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Хлопці непереживайте все гуд./images/smilies/thumbup.gif Пишу тільки я один бо мене дружина невпускає бухати з киянами./images/smilies/thumbdown.gif
Завтра планують в 8.00 виїзд зі Львова.
Каму по наших ямах відірвалося ліве зеркало....а в остальному все добре.....горілка скоро вся закінчиться......

K

kesheme

Guest
Всьо чотко! Кияни сьогодні в 9.00 виїхали по напрямку додому!
Погудели знатно, жаль только погода львовская подвела малёхо, а то хотели по замкам проехаться, да и покататься просто. Но всё равно было весело, спасибо тем, кто приехал, жаль что у многих не получилось, но полюбому свидимся!

A

aStAll

Guest
есть у кого ненужная пластмаска на голову одолжить за/images/smilies/cheers.gif или продать?
завтра еду за мото, нужно будет перевезти(если возьму), боюсь чтобы гайцы не домахались/images/smilies/bash.gif

O

olezhyk

Guest
Prince написал(а):
есть у кого ненужная пластмаска на голову одолжить за или продать? завтра еду за мото, нужно будет перевезти(если возьму), боюсь чтобы гайцы не домахались
В мене є старенький MDS (такий, як на фотці) розмір М-розтоптаний /images/smilies/wink.gif Візор троха царапаний, але жити можна...
Можу позичити.

A

aStAll

Guest
olezhyk написал(а):
В мене є старенький MDS (такий, як на фотці) розмір М-розтоптаний Візор троха царапаний, але жити можна... Можу позичити.
ретро стаил:D
налезет - с меня пиво8)
за мопедом еду завтра утром, пиши когда и куда подьехать/images/smilies/rolleyes.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Якшо неналізе то маю старий (дуже) польський торнадо , розмір розношений до XL.

D

_DD_

Guest
Ну как, доехали нормально? А то мы тут уже все волнуемся

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
/images/smilies/drunk.gif/images/smilies/cheers.gif/images/smilies/thumbup.gif/images/smilies/thumbup.gif/images/smilies/thumbup.gif/images/smilies/ahtung.gif

Всем спасибо, все дома, даж не знаю что сказать :)

Апасносте !! )))

Яся

Тру байкер
Мото
Муж продав
Дорогі львів"яни!!!
Бракує слів, щоб розповісти, наскільки добре нам гулялося)))
Львів - найкраще в світі місто з найгостиннішими людьми, найсмачнішим салом з часником, борщем та горілкою, кавою, пивом, гарячим шоколадом, а також з найдешевшими таксі та атракціонами!)))

Антон і Юля, Тарас і Наталя, Саша і Маша, Олежик, Женя, а також Бішер і Тоша/images/smilies/tongue.gif - дякую вам за надзвичайні вихідні!!!/images/smilies/dance.gif /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/2riders.gif /images/smilies/band.gif

доїхали добре :) трохи з пригодами))) таки переконали Кама, що юбр швидший за 400-ку/images/smilies/tongue.gif :)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Яся доїхали добре [img написал(а):
:)[/img] трохи з пригодами))) таки переконали Кама, що юбр швидший за 400-ку/images/smilies/tongue.gif :)
Які пригоди ???/images/smilies/surrender.gif
Кам повівся ???/images/smilies/surrender.gif /images/smilies/surrender.gif

Kam

Тру байкер
Мото
xt660x
taras-l написал(а):
Та ну их, отпустил вперед на 20 минут и 50 км не мог догнать пока не остановились :)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Kam написал(а):
Та ну их, отпустил вперед на 20 минут и 50 км не мог догнать пока не остановились
То не прикол ? Чесно ? (юбр----ракєта !!!) :)

Сверху