Львов

S

SPQR

Guest
Москвічі відправились майже вдало. Майже - тому що одна дівчинка запізнилась на потяг /images/smilies/frown.gif

S

SPQR

Guest
Так, транзитом зустрілись на вокзалі. Випили трохи за старий рік/images/smilies/thumbup.gif

S

SPQR

Guest
Ну тепер вже з наступившим! Козаки, рівних Вам доріг, уважних водіїв консерв(і не уважних до нас даїшників), їзди без аварій і поломок, вірних двоколісних конів, грошей в достатку і терпіння дружин до наших подорожей!!!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
З Новим Роком !!!! Двоколісна братіє, всіх благ нам і удачі !!!/images/smilies/thumbup.gif

YakovD

Дядя Яша
Мото
NC750XD, YBR125 с коляской и ГБО
Тарас, Кешем, Олєжик і ко.!
Сподіваюсь вас побачити на першому "некомерчьоському зльоті" (Сині Гори - 3) І, якщо ви не приїдите, - то прийдеться магометові йти до гори!
Але це дуже не бажане.

Це примусове, якщо ви гандони. :D

YakovD

Дядя Яша
Мото
ну кажіть вже ж, як ви там москаликів набухуєте

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Яша з Новим Роком тебе друже !!!
Я троха прихворів, тому небухаю, сиджу дома.../images/smilies/thumbdown.gif
По тій причині непри дєлах.

Сині гори ??? Минулого року дуже хотів....незрослося.

Єслі только жив я буду,
Чудниє гори посєщу,
І у Яши погощу !!!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
а цього юмора чесно кажучи незрозумів
Поясню.Яша пропустив "не".
Тобто- ми мусимо приїхати якшо ми не гандони. А ми такими неє. Тому приїдемо. Особисто я дуже хочу.

S

SPQR

Guest
А якщо не приiдимо - то гандони? Добре, коли е вибiр. /images/smilies/wink.gif Хай живе демократiя!!! :)
п.с. сорi за мову. пишу з телефона.

K

kesheme

Guest
З НГ. Я все ще живий. /images/smilies/drunk.gif Добрався до нету, правда не дома. Зараз знову/images/smilies/cheers.gif і їду в клуб. Завтра відійду троха ї поїду до Спікера з Машею на чай. Всіх вітаю!
Яша, ми полюбе приїдемо на Сині Гори і докажемо шо ми не гандони! *** буду! А Саню Спікера дарма в ко. записав! Він носить почесний тітул Душа компанії!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
kesheme написал(а):
Яша, ми полюбе приїдемо на Сині Гори і докажемо шо ми не гандони! *** буду! А Саню Спікера дарма в ко. записав! Він носить почесний тітул Душа компанії!
Я також за Сині гори.
Саша ми тебе уважаєм. (Яша незізла написав,або незнав, або НР-ний алкоголь таке учинив/images/smilies/wink.gif )

YakovD

Дядя Яша
Мото
ёёёёп/images/smilies/wallbash.gif я "не" пропустил :D
вибичаюсь :)

S

SPQR

Guest
kesheme написал(а):
А Саню Спікера дарма в ко. записав! Він носить почесний тітул Душа компанії!
taras-l написал(а):
Саша ми тебе уважаєм. (Яша незізла написав,або незнав, або НР-ний алкоголь таке учинив )
Дякую, хлопаки!!! /images/smilies/thumbup.gif

kesheme написал(а):
Завтра відійду троха ї поїду до Спікера з Машею на чай.
Ну че, мы ждем! Но надеюсь вы понимаете, что одним чаем вы так просто не отделаетесь/images/smilies/wink.gif
/images/smilies/drunk.gif /images/smilies/cheers.gif /images/smilies/band.gif /images/smilies/rockon.gif /images/smilies/punk.gif

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Ну че, мы ждем! Но надеюсь вы понимаете, что одним чаем вы так просто не отделаетесь
/images/smilies/sick.gif /images/smilies/ahtung.gif Не-не не , Девид Блейн!

O

olezhyk

Guest
YakovD написал(а):
Тарас, Кешем, Олєжик і ко.! Сподіваюсь вас побачити на першому "некомерчьоському зльоті" (Сині Гори - 3) І, якщо ви не приїдите, - то прийдеться магометові йти до гори! Але це дуже не бажане. Це примусове, якщо ви гандони.
Оригінальне запрошення... Не чекав такого. Чесно кажучи, розчарований./images/smilies/thumbdown.gif

Сверху