O
olezhyk
Guest
/images/smilies/eek.gif і Вам, здрастє!!! :DDoctornado написал(а):За сколько можно взять новое личико для Ёбра?
/images/smilies/eek.gif і Вам, здрастє!!! :DDoctornado написал(а):За сколько можно взять новое личико для Ёбра?
У котрій годині виїзд і де збір ???SPQR написал(а):Сьогодні відбувся перший виїзд Євгенія ака DD по вулицям нічного міста На ранок неділі запланована велика прогулянка містом з метою підвищення майстерності. Будемо раді бачити всіх, кто захоче прокинутися і приєднатися.
Уточнимо ближче до неділі, але орієнтовно годинка 10:00. Збір в мене, бо моти тут, але можно домовитися де зустрітися всім разом.taras-l написал(а):У котрій годині виїзд і де збір ???
Чекати на Фазері??!!?????/images/smilies/surrender.gif_DD_ написал(а):Хе-хе, підтверджую Вже десь 2-3 кілометри наїздив Щодо недільної прогулянки заздалегідь попереджую, що поки що катаюсь не дуже швидко, тому муситиме мене іноді трохи чекати
Будеш їхав заднім ходом/images/smilies/wink.giftaras-l написал(а):Чекати на Фазері??!!?????
Нашо я колись продав МТ ??? У Фазера нема задньої!!!!/images/smilies/redface.gifSPQR написал(а):Будеш їхав заднім ходом
Фа-фа Даеліму! Спочатку думав, шо 400-600сс пхне на мене! /images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Фа-фа синему Хьюсу! Я сьогодні такий зачотний йобр бачив!!! Ото з білими дисками і на новій гумі
/images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gif /images/smilies/redface.gifkesheme написал(а):Фа-фа Даеліму! Спочатку думав, шо 400-600сс пхне на мене!
ой... а че это такой хорошеньки йобричек с белыми дисками и на новой резине????)))))))))SPQR; Я сьогодні такий зачотний йобр бачив!!! Ото з білими дисками і на новій гумі[img написал(а):/images/smilies/thumbup.gif[/img]