Львов

B

Braslet

Guest
а вот и я...))))) отмесили мы грязушки всласть...))))) под непрекращающимся мокрым снегом...)))) погодка была - шо пипец!!!! (((((( мокро, холодно, грязно...(((( но мы сделали это!!!! )))) было здорово!!! квадры - это все-таки вещььььь...)))
вот ссыль на фотки..)))

http://fotki.yandex.ru/users/beatlom.../album/157573/
пароля: 09042011

но будут еще...)))) там, грят, чувак около 600 шт налепил... обрабатывает!!!! ))))

и опять у нас не летная погода...(((((( отсыпьте тепла что-ли...)))

всех обнимаю...))))))

K

kesheme

Guest
Привет Ира! Классно погнали, судя по довольному Сане!/images/smilies/thumbup.gif
У нас погода- обнять и плакать! Сегодня утром -1, хорошо хоть сухо и солнечно, а то вчера-позавчера дождь-снег-град-ветер 10м/с/images/smilies/mad.gif

S

SPQR

Guest
Сьогодні відбувся перший виїзд Євгенія ака DD по вулицям нічного міста:)
На ранок неділі запланована велика прогулянка містом з метою підвищення майстерності. Будемо раді бачити всіх, кто захоче прокинутися і приєднатися.:)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Сьогодні відбувся перший виїзд Євгенія ака DD по вулицям нічного міста На ранок неділі запланована велика прогулянка містом з метою підвищення майстерності. Будемо раді бачити всіх, кто захоче прокинутися і приєднатися.
У котрій годині виїзд і де збір ???

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
У котрій годині виїзд і де збір ???
Уточнимо ближче до неділі, але орієнтовно годинка 10:00. Збір в мене, бо моти тут, але можно домовитися де зустрітися всім разом.

D

_DD_

Guest
Хе-хе, підтверджую :) Вже десь 2-3 кілометри наїздив /images/smilies/cool.gif
Щодо недільної прогулянки заздалегідь попереджую, що поки що катаюсь не дуже швидко, тому муситиме мене іноді трохи чекати /images/smilies/tongue.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
_DD_ написал(а):
Хе-хе, підтверджую Вже десь 2-3 кілометри наїздив Щодо недільної прогулянки заздалегідь попереджую, що поки що катаюсь не дуже швидко, тому муситиме мене іноді трохи чекати
Чекати на Фазері??!!?????/images/smilies/surrender.gif

S

SPQR

Guest
Ми трохи перенесли старт. Їдемо зараз. Захочете приєднатись - дзвоніть!/images/smilies/wink.gif

S

SPQR

Guest
Дуже зачотно проїхались /images/smilies/thumbup.gif
Пару фоток:
Ось ТРУ-пастух. Приїхав на джипі, випустив кози, пасе...

По дорозі:

Ну і як апофігей цієї фієрії

Всі фотки ТУТ!

K

kesheme

Guest
А я сегодня прокатился в Славск. Встретился там с товарищем которого не видел лет 15 уже. Погодка класс! Впечатления ещё лучше!

D

_DD_

Guest
Хорошо покатались /images/smilies/thumbup.gif Я вчера в GoogleEarth маршурт отметил - вышло 36.5 км. Как для второго выезда - пожалуй, вполне неплохо :) Ну и за апофигей окреме дякую газді та його господині :)

K

kesheme

Guest
У меня за вчера 316 км получилось. Маленько схарился с непривычки/images/smilies/cool.gif

S

SPQR

Guest
Фа-фа синему Хьюсу!/images/smilies/wink.gif

Я сьогодні такий зачотний йобр бачив!!! Ото з білими дисками і на новій гумі/images/smilies/thumbup.gif

K

kesheme

Guest
SPQR написал(а):
Фа-фа синему Хьюсу! Я сьогодні такий зачотний йобр бачив!!! Ото з білими дисками і на новій гумі
Фа-фа Даеліму! Спочатку думав, шо 400-600сс пхне на мене! /images/smilies/thumbup.gif
Ну а Йобрік з білими дицками- файний, холєра! /images/smilies/thumbup.gif

B

Braslet

Guest
SPQR; Я сьогодні такий зачотний йобр бачив!!! Ото з білими дисками і на новій гумі[img написал(а):
/images/smilies/thumbup.gif[/img]
ой... а че это такой хорошеньки йобричек с белыми дисками и на новой резине????)))))))))

Сверху