Львов

S

SPQR

Guest
desantnikd6 написал(а):
Є бажання до вас в гості приїхати,скільки часу потрібно для того щоб в "кратце" поїздити по основних місьцях,і куди стоїть заїхати дорогою до Львова?Їхати буду напевно через Ужоцький перевал.
Ну думаю за день плюс-мінус основні місця у Львові покажемо. Але бажано щоб ти на вихідні приїхав. Ну а взагалі - хорошому нєт прєдєла /images/smilies/wink.gif Можно то задоволення на багато часу розтягнути. Що зі сторони перевалу варто глянути, не знаю. Може зараз хтось з козаків відпишеться, а так в Олесько і Підгірцях є класні замки...Ще в Золочеві
Коли плануєш поїздку?

desantnikd6

Тру байкер
SPQR написал(а):
Ну думаю за день плюс-мінус основні місця у Львові покажемо. Але бажано щоб ти на вихідні приїхав. Ну а взагалі - хорошому нєт прєдєла Можно то задоволення на багато часу розтягнути. Що зі сторони перевалу варто глянути, не знаю. Може зараз хтось з козаків відпишеться, а так в Олесько і Підгірцях є класні замки...Ще в Золочеві Коли плануєш поїздку?
Думаю десь на середину квітьня.Рік у Львові був,а нічого не бачив)Інколи в 3-4 ночі йшли на електричку)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Та нє, то в 80-му аеробільному гасло таке
Колись десантура мала гасло, яке я написав.Хоча все міняється.....

desantnikd6

Тру байкер
Чому вас так моя "подпись" тривожить?
Я її поставив з власних мотивів.

S

SPQR

Guest
taras-l написал(а):
Колись десантура мала гасло, яке я написав.Хоча все міняється.....
Колись було інакше гасло:
Ленин - жил, Ленин - жив, Ленин - будет жить!
:D :D

O

olezhyk

Guest
SPQR написал(а):
Колись було інакше гасло: Ленин - жил, Ленин - жив, Ленин - будет жить!
Нє, не Ленін, а Ленон!!! /images/smilies/mad.gif
П.с.: То він ↓
___ /images/smilies/band.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Львівяни, формується список на футболки ЮбіерКлабу. Хто хоче відпишіть.

S

SPQR

Guest
Якщо буде цікаво знайшов старі батьківські фотки. Мот він купив, коли служив на кораблі, там його тримав і вчився їздити. А коли закінчив службу то поїхав на мотоциклі з Кронштадта у Дрогобич. Надіюсь коли-небудь повторю цей маршрут. Тиц.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Саш фотки кльові. На західному є стара тема - закинь, там заодно інших рарітетів подивишся.

Сверху