Львов

M

motonik

Guest
taras-l написал(а):
Привіт Коля !!! радий знайомству.Погода погана тому плани міняються.Та і Львівські юбр-щики тормозять(хотя назва мота значення немає,булоб бажання !!)Вигляне сонце--зустрінемося обовязково.
ok!!!
поки погода погана я хожу в басеин , пэйнтбол.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
motonik написал(а):
ok!!! поки погода погана я хожу в басеин , пэйнтбол.
тобі шо на дворі води мало???(жарт) зараз на дорозі хіба серфінгом займатися.Шкода бо мот простоює.

M

motonik

Guest
хожу через день-два завожу прогреваю...

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
в цю неділю у Львові (у Сокільниках) мотокрос.Може комусь інтересно.Пробні вільні прогрівочні заїзди починаються зранку.Десь в обід офіційні гонки(по багні!!!)Класи:50сс(діти),80сс,125сс,500сс і 1000сс.Вроді би нічого ненапутав.Інфа є на Західному мото форумі(точніша).ага....привіт усім Львівянам !!!

R

Rodius

Guest
ну вот і знову дощ, хоч вчора виїхав на двір покататись, було приємно поспілкуватись Тарасе.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Rodius написал(а):
ну вот і знову дощ, хоч вчора виїхав на двір покататись, було приємно поспілкуватись Тарасе.
Львів-то маленький Лондон(це про дощі).Добре Іван шо заїхав.Добре булоб шоб і остальні не мовчали.Вчора теж свою Я-машку прогрів.

R

Rodius

Guest
taras-l написал(а):
Львів-то маленький Лондон(це про дощі).Добре Іван шо заїхав.Добре булоб шоб і остальні не мовчали.Вчора теж свою Я-машку прогрів.
То точно Лондон.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
чекаємо на погоду....

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
вроді йде погода на днях,окрім Франківська і Львова !!! Обрадували.

M

motonik

Guest
з весни неможу собі купити захист спини,черепаху або куртку з захистом!!!
В нас Львів ДИРА притому МОЧЕВА!!!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Львів ше куда не йшло,в більшості міст заходу ше гірше.Дзвонив до тебе в пятницю вечером але безрезультатно.Вчора їздили в Берестечко(пять мотів).Ше по дорозі пару зустріли....В загальному зробили 250км.З нашої теми ше був Rodius (юбр--червоний).Остальні мовчать.Правда то справа особиста.

M

motonik

Guest
жена приболела и был немнго занят!!!
звони на неделе просто пересечёмся.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Ми сьогодні (я і Rodius) троха поїздили по Львові.Були в "Батярі" на пиві.Правда безалкогольному.

M

motonik

Guest
я севодня собираюсь покататься!!!
пробки достали!!!!!!!!!!!!!!

M

motonik

Guest
покатался!!!!!!!!!!!!!
с этими дождями мот можно было и непокупать /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif /images/smilies/mad.gif

Сверху