Львов

R

Rodius

Guest
Нас вже трохи у Львові є Треба нам Львівським YBR-шнікам зустрітись і дійсно попити пива. вот я і моя YAMAHA. МІЙ телефон 8097-747-10-65.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
згоден.була б погода.....юбр синій,Тарас,тел.80677252658, 80935386922

R

Rodius

Guest
Я вчора їхав на машині і бачив синій ЮБР може то і ти десь біля 13.00 то було.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Ні не я. Вчора тоже їздив на авто і час приблизно такий же.Думаю нам(хто хоче) можна попередньо зустрітися на мотиках коло Ямахи на Пасічній. То місце певен знають усі. Просто поговорити...а там далі буде видно.Я такуж тему закинув на Західний мото форум--побачимо шо з того буде.Можна ше передати тим хто ніде не зареєстрований а юбр має.Я мешкаю в с.Лисиничі(вул.Тракт Глинянський входить в село).Зустрітися можу в любий час. Ти де проживаєш ? і шо про це все думаєш ?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
тількишо закину нашу тему на Мото Драйв,може там хтось є з юбр-щиків? Доречі я бачив червону юбр-ку у Тернополі на зльоті, то був не ти?

R

Rodius

Guest
Я живу на Пасічній напроти Дуплєту. вот сьогодні в гаражі буду міняти підшибник задньої звьоздочки вже купив у Гал-підшибнику. Там всі підшибники китайські стоять, купив SKF, подивлюсь як буде ходити.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
в котрій годині будеш в гаражі ? можу підїхати ...поговоримо бо писати то фест довго.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Іван приємно було познайомитися . Два кольори юбр-ок вже є....хто слідуючий ? хлопці рухайте поршнями бо зима скоро.

R

Rodius

Guest
Тарас і мені було приємно познайомитись.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Слухай коли колодки нові то вони повинні притертися,тоді тормоз буде різкіший і ефективніший.Старі задні підшипники не викидай або хоч розміри десь позаписуй--на майбутнє.

R

Rodius

Guest
taras-l написал(а):
Слухай коли колодки нові то вони повинні притертися,тоді тормоз буде різкіший і ефективніший.Старі задні підшипники не викидай або хоч розміри десь позаписуй--на майбутнє.
Дякую за пораду, вот тепер шукаю шину на зад, 110\80\18 або 100\90\18 . може хто продає або знає де можна купити бо був в Ямасі то не має на Городоцькій теж не має.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
твоя гумагідна лише на суху дорогу...але скоро осінь і дощі.Та і на траву то вже нето.Самий дешевий варіант то від наших мотів або китай(кажу про нову).Ше варіант б\у від фірмових.Слідуючий і найдорожчий то нова фірмова гума.Мітас доречі на мокроті (то саме шо наша юбр-очна гума) тримає зле.Мітас то колись Барум шо на Яві стояв.Шо ти хочеш ? і на які гроші ? коли появишся на західному мотоциклетному форумі ?

R

Rodius

Guest
Тарас привіт, там на західному щось не можливо покищо зареєструватись, а мені підійшла би і Мітас,"вот тільки де її купити". короче люба гума нова чи беушна але не відчизняна ну типу не така рапата як на їжах. 110\80\18 або 100\90\18. (ТЫЛЬКИ НЕ КИТАЙСЬКУ). можна б\у фірмову бо нова дорога.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
якшо гума появиться на Західному то я маякну.Вчора найшов Білого Лиса з нашої теми.Тел.найшов на Західному.Йому передзвонив----пока глухо.Ше Юрко на МТ зголосився--ото пока і всі охочі.

G

gendolff

Guest
Ну вот,ток я роздуплился,так погода/images/smilies/thumbdown.gif .Всем привет!Думаю еще и в етом сезоне встретимся/images/smilies/surrender.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
gendolff написал(а):
Ну вот,ток я роздуплился,так погода .Всем привет!Думаю еще и в етом сезоне встретимся
привіт !!! по бажанню залиши свої телефони(так швидше договорюватися) Наші є в цій темі.Тягнути нам довго неможна бо зима на носі.До зустрічі.

M

motonik

Guest
taras-l написал(а):
привіт !!! по бажанню залиши свої телефони(так швидше договорюватися) Наші є в цій темі.Тягнути нам довго неможна бо зима на носі.До зустрічі.

посмотри в личных сообщениях

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Привіт Коля !!! радий знайомству.Погода погана тому плани міняються.Та і Львівські юбр-щики тормозять(хотя назва мота значення немає,булоб бажання !!)Вигляне сонце--зустрінемося обовязково.

Сверху