Изучу спрос на Yamaha YBR250 Продам

Erik

Мотоциклист
desantnikd6 написал(а):
Вставлі свої 5 коп. Той мот що в Франику, скоріше бивша учебка з Польші. Я колись у цього "продавана взяв цбф 250" вияволись був битий , пробіг скручений в два раза. Зайди на сайт отомото.пл там пошукай юбри в гарному стані, але не факт що і в польші пробіг буде оригінал(але в більшості випадків оригінал), добав 700-900 у.е. до ціни і будеш мати ціну мота в Україні.
Той мот насправді в Калуші - це точно той самий продавець? Телефон вказаний батька - Мар'ян, на нього мот і оформлений. Пригоном займається син. Казав, що всі мотоцикли возить з Німеччини, а ЮБР - з Польщі. По дорозі натрапили на хороший екземпляр і не могли не забрати - з його слів. Ціну по телефону скинув до $2100. Все в ідеалі, крім вмятини на баку - з його слів.

desantnikd6

Тру байкер
Serik написал(а):
Та що ж це коїться людоньки на світі білому! Продавець YBR250, одумайся нємєдлєнно! Що ж ти робиш-то! Тобі зауваження зробив сам продавець багажки на Honda XR125|150! Речі якого стають дорожче нових від використання! Але я розумію, що звозить багажку в Альпи - це недешево. Тому якби вартість бензу закладено. *якщо в темі багажки буде хоча б 18 сторінок - оце буде карма. ** і мені подобається виділений фрагмент цитати в контексті усього вищесказаного, до чого ж смішно
багажка продана за 100 у.е. давно. на рахунок цін ммото, зайди на сайт і перевірь ціни, все як я писав в своїй темі, біля 3000 грн виходить з кріпленнями під монокей(без 2410). на рахунок завозу мотоциклів, нажаль народ наш бідніє, відповідно хто не витримує фінансово їзду на мотоциклі скидує за малу ціну, тому ринок теж падає. А хто жме віддати дешевше продає роками. Результат ця бескінечна тема. Я ніодин свій мотоцикл більше 2-3 тижнів не продавав.

Serik

Мотоциклист
desantnikd6 написал(а):
багажка продана за 100 у.е. давно
Або собі на 150-ку, або комусь по місцю і хто не особливо розбирається :D (95% на це "виділяю").

desantnikd6

Тру байкер
Serik написал(а):
Або собі на 150-ку, або комусь по місцю і хто не особливо розбирається (95% на це "виділяю").
150 продана ще минулого року, на Дювель ця система точно не піде, продана в Дніпро. Для "успокоения души" можу і контакти дати чи довольна людина :):)

desantnikd6

Тру байкер
suhigor написал(а):
1. Я не один тут флудил, имхо форум и создан для обсуждения. 2. Почему я жмот, аргументируйте плиз, шоб это не выглядело как пук в лужу. Наверное потому что не отдаю за 2000 у.е.?)) ага, заходи...я уже наслышан о поляках, хитрожопые говнюки ещё те, и украинцев недолюбливают
Украинцев недолюбливает вся европа, ибо таких хитрожопых еще поискать надо. Живут же как то, до поляков украинцам еще очень далеко, и самое важное, везде есть нормальные люди.
2300 это продажная цена вашего мота. Тот же Erik, если все с мотом впорядке мог бы и подумать над покупкой. Но вы же за 2300 не отдадите...

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Serik написал(а):
Або собі на 150-ку, або комусь по місцю і хто не особливо розбирається (95% на це "виділяю").
То, что багажка продана, намекает на адекватность цены. А "не особо разбираются" довольно многие. Нахрена разбираться еще и в багажка(тратить на это время), если можно купить, одеть и ездить?
Кстати, есть и второй вариант: по "тресканию возле мест сварки" по ммотовским багажка достаточно нареканий. У desantnik багажка "прошла доп. проверку на качество".

Serik

Мотоциклист
Palermo написал(а):
То, что багажка продана, намекает на адекватность цены. А "не особо разбираются" довольно многие. Нахрена разбираться еще и в багажка(тратить на это время), если можно купить, одеть и ездить? Кстати, есть и второй вариант: по "тресканию возле мест сварки" по ммотовским багажка достаточно нареканий. У desantnik багажка "прошла доп. проверку на качество".
Кхм.. новий щасливий власник багажки?)
Парить багажку б/у по ціні вище нової ніяк не стикується зі словом "адекватність":)
На адекватність ціни натякає така сама з сусідньої гілки)))
І хрєна там розбираться - 5 хв. в гуглі?
Ага, а второй варіант, це як купити 10 річний юбр по ціні нового - ну а шо, пройшов перевірку на якість :D

kronastius

Тру байкер
Имя
Антон
Мото
Yamaha YBR 250, Yamaha YBR 125
Взгляд со стороны: заходить в чужую тему со своим товаром, и называть продавца жмотом - это как минимум не красиво.

S

schwein

Guest
kronastius написал(а):
Взгляд со стороны: заходить в чужую тему со своим товаром, и называть продавца жмотом - это как минимум не красиво.
Зато тема живее всех живых /images/smilies/cool.gif

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Serik написал(а):
Кхм.. новий щасливий власник багажки?
Нет, обладатель двух треснувших, и знающий, что еще у пары человек из Днепра треснули в тех же местах.

Serik

Мотоциклист
Palermo написал(а):
Нет, обладатель двух треснувших, и знающий, что еще у пары человек из Днепра треснули в тех же местах.
Тоді пардон, я без зла.
До речі, в який місцях тріснули? Якщо вже заговорили.

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Serik написал(а):
Тоді пардон, я без зла. До речі, в який місцях тріснули? Якщо вже заговорили.
возле сварных швов, но не по шву, а поперек трубы. Спец по рамам вертолётов сказал, что неплохо бы сразу(до использования) нагреть и медленно охладить металл возле всех сварных швов.

pozitiv739

Тру байкер
оооооживет тема про продажу юбра, значит будет жить ёбр форум :)

suhigor

Тру байкер
kronastius написал(а):
ага, абы ляпнуть...
поставил на олх 2300, посмотрим че будет :)

Сверху