Outlaw
Тру байкер
ну скажи щоб одразу на локацію візну в нас хлопець з села возить, воно і смачніше і дешевше![]()
ну скажи щоб одразу на локацію візну в нас хлопець з села возить, воно і смачніше і дешевше![]()
ти так сказав, неначе це щось поганек моему свиданию с Няшей
Це добре! )) Але цикаво мотики подивитися! Ми і так домовимося, ви не будете заважати, нехай інши не соромляться! )))ти так сказав, неначе це щось погане
я еще кузнеца пригласилаТак, шось тут одни балачки. Уже четверг завтра. Кто еще едет в субботу? А то "открытие сезона в Киеве" сведется к моему свиданию с Няшей )). Написал мотодеду в ютубе, даже курицу с него не требовал - он ответил, что постарается быть, но что то тут молчит.
які ж мотики подивитися на юбрклюбі, інтрига....Це добре! )) Але цикаво мотики подивитися! Ми і так домовимося, ви не будете заважати, нехай інши не соромляться! )))
Та що, на Пульсарі мені не можна їхати? Маю бути на йобріку? Ось, дивись, кузнець на якому мотику буде - це якійсь сталевар, мабудь )які ж мотики подивитися на юбрклюбі, інтрига....
ну что кузнец, согласился?я еще кузнеца пригласилаон думает
Сказал, что будет. Он не верит, что мотоциклы в Индии делают хорошие мотоциклы) Кто хочет - присоединяйтесь. Встречаемся в 10.00 у Макдональдса на Борщаговской 2-б.ну что кузнец, согласился?
Природа гарна? Подивимося... Там є ознаки цивілізації? Альтанки?Ви навіть можете катнути до Сухолуччя
Тааак, їздилиПривіти побратими та посестри!
Ви сьогодні зібралися?
В мене є бажання катнути по Київу. Так що якщо далеко не заїхали то може кудись під'їду![]()
Ні, кузнець буде наступним разом.Шо, уже? А кузнец був? А Доцент як? Посмотреть вложение 17535
Бандана, был кузнец! И даже сталевар был! И оба - на йобриках. Новых!!! Я не ожидал такого эскорта! СмотриШо, уже? А кузнец був? А Доцент як? Посмотреть вложение 17535