а шашлик готувати будемо?Підтримую! )
Краще пропозіції надавати у форматі, як на ТЛГ каналі EnjoyRide :
Дата та час збору: субота, 13 травня о 10.00.
Місце збору: парковка макдональдс (вулиця Борщагівська, 2-б) https://goo.gl/maps/X6s7jm797VJFXcG1A
Маршрут: Київ, Макдональдс на вул. Борщагівська, 2-б - Зона відпочинку Пуща - Водиця “13 квартал” https://www.google.com/maps/place/Зона+отдыха+«13+квартал»/@50.5536914,30.3456012,15z/data=!4m6!3m5!1s0x472b2d0f5358a9e3:0x75c7183f06dd3af0!8m2!3d50.5536914!4d30.3456012!16s/g/11h7ks2ytg
Довжина маршруту в одному напрямку: 20 км
Тип покриття: 99% - асфальт, 1% - суха плотна грунтовка (близько 300 метрів доїзду з дороги на берег річкі).
Там є бесідки - століки, де можна поспилкуватись та випити каву (у мене буде газова горілка, заварна кава та стаканчики).
А що таке??? Ну, ОК, кому забув поставити )))
Це відповідальна справа, каву простіше ... Я можу взяти мангал и все інше технічне обладнання для шашлика. Але мясо можу тільки готове десь у Сільпо купити, не фахівець, звіняйте...а шашлик готувати будемо?
інша справа, зара народ потягнеться...А що таке??? Ну, ОК, кому забув поставити )))
Так, ось такий є:інша справа, зара народ потягнеться...
P.S. а те що ти мав на увазі, називається пальник
Тоді не газова, а газованаТак, ось такий є:
Але я мав на увазі саме горілку!!! )))
я можу крильця замаринувати. А м'ясо нам по суботах привозятьЦе відповідальна справа, каву простіше ... Я можу взяти мангал и все інше технічне обладнання для шашлика. Але мясо можу тільки готове десь у Сільпо купити, не фахівець, звіняйте...
газована горілка?Тоді не газова, а газована![]()
А ви сумнівалися?Газовий пальник. Київ бачу дуже відстале село![]()
А м'ясо нам по суботах привозять
Онлайн доставка с сильпо каждый день работает, особенно если шею на шашлык заказыватьКиїв бачу дуже відстале село
ну в нас хлопець з села возить, воно і смачніше і дешевшеОнлайн доставка с сильпо каждый день работает, особенно если шею на шашлык заказывать![]()
я розумію що відновлювальна енергетика рулить, але нагріти чайник сушеними кізяками юбровод не зможе. Як мінімум голда потрібнаГазовий пальник. Київ бачу дуже відстале село![]()