JIAN
Тру байкер
До дому - это куда?До дому я доехал за 7,5 часов.
До дому - это куда?До дому я доехал за 7,5 часов.
КиевДо дому - это куда?
Маэстро, на выходных, в конце недели, будешь как нибудь кататься? Я на Отрадном живу. Хочу посмотреть Баджаж пульсар, может, тоже куплю,если на него багажная система становится. Можно телефон в личку?
Так выше в теме есть про багажку. И она там стоит. Катаю каждый день с работы на работу. Работаю в центре. На этих выходных врядли. Очень много планов. И вообще я в Киев стараюсь на вых не ездить т.к. живу недалеко за городом и не горю желанием ехать в асфальтные джунгли ) телефон в личку кинул, если есть желание, скажу куда. Ко мне от Отрадного 10 минут.Маэстро, на выходных, в конце недели, будешь как нибудь кататься? Я на Отрадном живу. Хочу посмотреть Баджаж пульсар, может, тоже куплю,если на него багажная система становится. Можно телефон в личку?
Але є зауваження. Це співвідношення не є перфектним для нових Пульсарів - через їх високу ціну. Бо новій коштує 3 тис. баксів, а майже новий через пару років та 5000 км - вже за 2 тис. можна знайти.За досвідом експлуатації - Баджик мопедка балансом якість/ціна - перфектна. Стала трошки тісною кубатурою. Підвернувся годний варіант - продав.
Для мене це не є недоліком - на юбрику ще незручніше перемикати на ходу і також тільки два положення.Дикий механизм подсоса под рамой. Мало того, что он неудобен, так еще и не позволяет регулировать степень подсоса. Всего два положения вкл/выкл. Наверняка надо колхозить на руль.
А який сенс купляти новий бабай, якщо річний з 5 тис. пробігу продають з дисконтом у тис ?Але є зауваження. Це співвідношення не є перфектним для нових Пульсарів - через їх високу ціну. Бо новій коштує 3 тис. баксів, а майже новий через пару років та 5000 км - вже за 2 тис. можна знайти.
Треба було залишити пульсара другим мотом замість юбрика!![]()
Та отож.А який сенс купляти новий бабай, якщо річний з 5 тис. пробігу продають з дисконтом у тис ?![]()