У кого какие хорошие или плохие новости?

Marsikus

Тру байкер
Мото
Harley-Davidson XL1200T, Aprilia Pegaso 650i.e.
норм тачка, симпатична.
Якщо надумаєш купувати, май на увазі, що на малолітражних ніссанах варік традиційно -- слабке місце. В тому сенсі, що потребує регулярної заміни мастила (кожні 50-80 ткм), щоб запобігти передчасному зносу. Начебто, з останніми апдейтами мало стати краще.
Соус: у мене 2015 Ніссан Сентра, пробіг уже наближається до 200 ткм, я трохи цікавився темою.
То вже й мені відома фігня, що у Ніссанів резинка від трусів замість коробки передач :D
А Сентра на механіці у тебе? Тут інструктор сказав, що як захочу попрактикуватися на механіці, то його брат вчить на Сентрі з МКПП.

_wqwa

Тру байкер
Мото
Honda CB1100, KTM 350 XCF-W
То вже й мені відома фігня, що у Ніссанів резинка від трусів замість коробки передач :D
А Сентра на механіці у тебе? Тут інструктор сказав, що як захочу попрактикуватися на механіці, то його брат вчить на Сентрі з МКПП.
нє, на варіку, як раз. Я вчасно прочитав про заміну мастила (бо інструкція її не вимагає), і поміняв вперше десь на 80ткм, і з тих пір ще пару разів. Ну і припинив давити педаль в підлогу зі світлофора. То поки що їздить, і симптомів близької смерті не проявляє.

Начебто, педаль в підлогу зі стоячого положення -- основний фактор зносу їхнього варіатора, і десь в 2019-2020 вони додали гідротрансформатор в якості першої передачі, щоб виправити цю ситуацію.

Коротше, їздить, проблем нуль, обслуговування недороге. В цілому задоволений. Ну й на бензин економна (як для не-гібрида) завдяки варіку -- 7.7л/100 км в міському циклі. По трасі так само (якщо їздити 140 км/г) або менше, якщо повільніше. Кросовер мабудь трохи більше буде брати за рахунок опору повітря.

Бурый

Тру байкер
Майже 7 років на арабщині не ступала моя нога за кермо коробочки. Таки пересилила мене аравійська спека і духота.

Перший раз в житті взяв на прокат автомобіль, на 1 місяць.
Nissan Kicks - це таке щось середнє між Juke і Qashqai. 1,6L атмосферник, 4 циліндра, варіатор. Майже новий. Комплектація «пустий барабан». Але кондиціонер дме, диски литі, і навіть USB порти для зарядки телефонів є. Дружина в захваті.
Ще там навігатора та екрану нема, є радіо і блютуз для телефону.
Вікна тоновані виявилися, хоча зазвичай орендні машини тут всі прозорі. Мені це дещо заважає, бо праве дзеркало погано видно і оглядатись по сторонам важче, особливо після мотоциклів.

Посмотреть вложение 18252
Краще розкажи про Пегасо 650. Шукаю заміну ЮБРу 125му.

Бурый

Тру байкер
Погані. другий раз вже поміняв на приборці лампочки світодіодні та стоп ззаду. Перегорають спочатку помиготівши. Окрім поворотників (поки що). Через те що одна залишилася на топливо звичайна - не може ж бути. Дивно якось. І на цей раз поставив дорогущі ж. Аж по 40 грн штука. Може я чого не знаю??? На попередньому моті було все гут.
Актуально.

Бурый

Тру байкер
Ну як Шо. Про мотик. Жре, пре, запчастини... Варто, не варто, твоя особиста думна, гут чи не гут. Якось так. "Ненарадуюсь" чи "ніяк не здихаюсь".

Marsikus

Тру байкер
Мото
Ну як Шо. Про мотик. Жре, пре, запчастини... Варто, не варто, твоя особиста думна, гут чи не гут. Якось так. "Ненарадуюсь" чи "ніяк не здихаюсь".
Пре так, що аж з сідла можна зʼїхати, жре 5,5л на 100 км інжекторна. І "Ненарадуюсь" і "ніяк не здихаюсь" одночасно :D
Чистокровні італійські моделі ломучі як сучки, хоча можна доробити, або знайти не ушатану. А останнє покоління було наполовину Ямахою, то там все набагато краще зразу.
Хто продав, потім жалкує та шукає ще одну, мабуть вони душу забирають в обмін за катання :D
Я свою продати не зміг, залишив на зберігання у друга, а в 2022 передав для ЗСУ. Хлопці з фронту передали фотку.
1723490788282.jpeg

Marsikus

Тру байкер
Мото
Заїхав до місцевого дилера Ямахи, а там знижки на шмот, подивився що є. Показали повний прейскурант, спеціально для мене привезли наступного дня з іншої локації дві пари рукавичок зі знижкою 80%. Раз таке діло, то забрав обидві.
IMG_9981.jpeg

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5
Есть видос в несколько серий.

Цой :))
Я все смотрел, и вокруг света и Африка и Дакар и их путешествия на єлектробайках по Южной Америке. Но в книге много написано того, что в фильм не воткнешь.

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
Скучаю по путешествиям... Лежу читаю как это делали другие. Купил книжку в оригинале. Вот до чего докатился
А книжка с картинками? Ну ладно, уговорил, читай вслух. попрыгун.gif

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
.... Но в книге много написано того, что в фильм не воткнешь.

Тогда книжка должна быть как большая советская энциклопедия :)).

Мовою оригинала читаешь? Молоток.

Цой :))

romarenko

Интересующийся мото
Имя
Roman
З хороших новин - поміняв резину. З поганих - загубив ключі від хати. Якщо шукаєте, де можна зараз зробити за це за хорошими цінами, раджу відвідати магазин - https://infoshina.com.ua/uk . Великий вибір і доступні ціни!

Последнее редактирование:
Сверху