Продам Ямаха ЮБР 125. 2006 р. Ненька.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Тут, дякуючи сайту, брав, тут і виставляю найпершим. Україна. Лівий берег. Траса Київ- Магадан.

Мабуть продам, якщо хто купить. Або поміняю на якесь корито з доплатою. Причина продажу. Старий. 59. Спина і все таке. Мот 2006 р. Пробіг 40 760 км. Зареєстрований 10.2007 у Києві. З доками проблем нема. Власник техпаспорту Олександр (Київ) хоче як найшвидше зняти з себе тягар висіння на йому техпаспорта. Його адреса та № мобільного як ікона в хаті. У мене Мот весь час ночував у будинку (окрім цієї зими) тому заміна масла буда кожні 3 000км +-. Мотик брав тут 08.2012 з пробігом 9600 км. Замінені покришки на Мітас, тормозні колодки та інше. Коли міняв передню не записав. Дещо з заміни:
2020.05.19 - замінив свічку. Простіша чим стояла. Колись порадили - міняй кожну весну, можна найпростішу. Тикнув раз і завелася.

40 664 км - підтягнув ціпок. Залишилося 3 дилення - 4 риски. Вийшло, що на 4 діленнях проїхав 5000 км, виходить залишилося 3 750км. Мала зірочка запасна є. Велика з ціпком міняється.

2020.05.16 замінив тормозуху в пер. колеса. Придумав та поставив задні поворотники в нове місце, щоб за сумками на дальняк було їх видно, і щоб не торчали на багажнику зверху (щоб не ломати в гаражі).Промив ціп керосином, промазав спец.маслом в кожну щілинку шприцем з голкою (кожні 500 км треба або після дощу).

2020.05.11 - усилена (покоцана колись) "морда" двома кутками до двох нижніх болтів її кріплення. Після дальняка, у 2013-му, розбив вже дома на повороті на траві, тормознувши передніми тормозами. Так і проїздив після того 6 сезонів, а на сьомий тільки усилив "морду". Можна й фару поставити але якщо все працює, то нахуа. Залив бензин 92-євро, гнав 155 км по трасі 90км.год під дощ та вітер наче на 250кубовому. Бензин має значення.

2020.05.10 - 40 316км - замінив сальники вилки та масло (рекорд - 4 години на дві вилки з перекусом, дивись спочатку Ютуб bardos) Десь читав, що краще їх міняти з початку кожного сезону. До речі ноу-хау (будеш винний)). Забивати сальник можна старим насосом автомобільним (звісно знявши рукоять). Його труба якраз підходить. Новому власнику один рад допоможу міняти. Дехто не міняв по 16 тищ – мотоцикл їм суддя.

2020.03.03 - 40 235 км - Замінив масло в двіжок. Нижню пробку посадив на герметик (віддам новому власнику). Колись вона мені дуже не сподобалась, дорізав різьбу на мотику більше в довжину болта (ну і + герметик).

2019.04.30 - 37 533 км - Заміна масла в двіжок. Посадив на герметик.

2019.03.08 – 37 138 км - замінив трос спідометра в залі хати (стояв там всі сезони замість ялинки, хоча мав 11 метровий гараж). Старий зламав по глупству.

За 2018 р. наїздив усього 2 000 км.

2018.08.11. - 36 672 км - замінив свічку (на автівку і мот краже кожної весни міняти)

2018.08.08. - 36 660 км- замінив сальник і масло в вилку (дивись спочатку Ютуб bardos)

2018.04 - заміним трос зціплення.

2018.05.09 - 35 440 км - замінив: - покришку задню Мітас

- камеру задню Сакуру на китайську (пробив). На дальняках ні разу не пробивав а тут дома летів на зльот, льотчик ...

- зірочку малу

- зірочку велику

- ціп

за 2017 р. наїздив 5630 км. Їздив у Карпати (звіт у фотках десь). 2017 р закінчив сезон на 35 130 км.

Десь на 34500 - заміна масла після Карпат.

2017.09 - 31 316 км - заміна масла перед поїздкою у Карпати.

Інші записи є але хто ж їх читатиме.

Ціна? За надійного японці якось менше тищі зелених просити соромно, тому 1100. Звіти мандрів в темах, на Ютубі та в фотках. Купуй - мандруй (поки молодий). На 105 тис. км пробігу заміниш кільця, Бардос каже ті самі що й стояли (не ремонтні). Зараз в Кролевці, на Сумщині. Буваю в Сумах. Все рішаємо.

Вложения

Последнее редактирование:

semen_bord

Интересующийся мото
Имя
Семен Бордюгівський
Продаю юбиар -125 . Причина : мій вік аж страшно .... Реклама і фото- ціна на ОЛХ... Наїздив 6 тис. Безвідмовний,безпроблемний мото.

Вложения

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Мій вік страшніший! ) Вдалих! Тіко на фото мотика чорного чи то 30тищ чи то 80, чи я ще й сліпий.
І я на ОЛХ кинув тільки після того як тут виставив. Спина б не віднімалася інколи - хрін би я його продавав. Сьогодні вияснилося , що любителям кікстартеру, і дЄвочкам, доведеться купляти новий акум.
Вайбер 063 сім 95 20 05

Вложения

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Докі вже на мені, акум замінив, наїздив вже біля 2х тис. Мабуть перо вилкі тре міняти. Мабуть десь подряпина, масло щось проскакує. Мо хто барижить? Мот на авторіа висить ну і ще десь.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Jianshe JYM125, ИЖ Планета 5

semen_bord

Интересующийся мото
Имя
Семен Бордюгівський
Продал мот..... сижу в трауре.... Ушла молодость с мотоциклом и левой рукой....Что дал купцю в приданное : скат /китай/ каску/италия /,очки /англия ,мотоперчатки /англия /,ревун/италия/,джинси -кожа /италия /.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Ну залишив би штани та перчі - сів би в корито 4х колісне і згадував рулюючи. А взагалі японці кажуть що старість приходить після 80ти. Про 60ти річних придумали клароцеткінці. До речі Семен. Тут давєча розповіли що скутер є Ямаха здається 400 кубів. Ціна десь 1200. Тобі вирішення всіх питань. Ну або Юрб-автомат!)

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
подивись, може підійдуть???
Якесь чудо з лишніми шпильдиками на перед. Цікаво хтось ставив? Підійшло? В магазині лежать пилюкою припавші в Сумах. В інеті такі і за 1060 грн є. Але не на Юбрика 2006 року точно.

x_test

Мотоциклист
Имя
Саша
Мото
ybr-125-2008
В мене 2008 юбр, теж проситься під заміну вилка, на форумі є тема - як поставити вилку нового зразка (там пару болтів пильнуть і супорт замінить). Збирався так зробити, та грянула вірусна криза, відложив трохи на дальше.. Бо на наші роки випуску вилки є тільки на таобао (заоблачна ціна), в росії (хз як притягнуть) і напевно у офіціалів (перо 3 000 грн, вся вилка десь під 5 тис точно буде.. а дві й 10 затягнуть....), розборки (стан хз..ціна як нова китайська)... Напевно варіант купити нового зразка і підпиляти є цікавішим (все одно вилка сезон-два (20-40 тис км) і під заміну

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
В мене 2008 юбр, теж проситься під заміну вилка, на форумі є тема - як поставити вилку нового зразка (там пару болтів пильнуть і супорт замінить). Збирався так зробити, та грянула вірусна криза, відложив трохи на дальше.. Бо на наші роки випуску вилки є тільки на таобао (заоблачна ціна), в росії (хз як притягнуть) і напевно у офіціалів (перо 3 000 грн, вся вилка десь під 5 тис точно буде.. а дві й 10 затягнуть....), розборки (стан хз..ціна як нова китайська)... Напевно варіант купити нового зразка і підпиляти є цікавішим (все одно вилка сезон-два (20-40 тис км) і під заміну
Величезне дякую! Знайшов http://ybrclub.com/threads/Нужна-помощь-знающих-по-поводу-передней-вилки-юбр-125.3916/
Дякую! Про два діаметри 31мм і 30мм взагалі евріка! "Маловєроятно"

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Новий акум +нова вилка (китайська) з гофрами в додаток (поки що без нового супорта тормозного), кАрочє хочу зробити покупцю приємне - 1150 ує. Торг. )

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
1100 не спіша. вже не горить, поки що. ) Гофри вже стоять.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Підкажіть як стерти обяву. Застаріла інфа про пробіг , ціну. Докі на мені. Мот в Суми.

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
Підкажіть як стерти обяву. Застаріла інфа про пробіг , ціну. Докі на мені. Мот в Суми.
Стереть всю тему функцию не нашёл, вероятно это может админ.
Над первым сообщением справа кнопочка с тремя точками, при нажатии высвечивается функция "Редактировать тему", тут можно изменить название темы. Чтобы отредактировать своё любое сообщение, ПОД сообщением слева кнопочка "редактировать".

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Продано. 2 грудня. Нормально? Купа звінків за 4 дні як сніг випав. Шо в Світі робиться хйз!

До речі. Якщо в тех.пасторті "Ямаха YBR 125", а на шпильдику рами не стоїть YBR, а щось інше - жди проблему. Експерт дасть те що на шпильдику. На китайську автівку поряд теж така піда вискочила. Тільки через Київ вирішується. Нам повезло в цей же день під закриття прийшов дозвіл на зміни в т.п.

Але, пацани, всеодно я з вами!

Сверху