Львов

V

vov4uk

Guest
dimka_tu написал(а):
Ой сумніваюся я на рахунок того бо силки в них майже однакові: в хорнеті 250 - 50 коней, а в CB 400 - 53 конячки, Розхід також не сильно різниця 1-3л, ціна майже однакова. Різниця на мою думку в - 1) Ресурс мотора (Хоча хорнет 250 свіжіший думаю його можна знайти з меньшим пробігом, але це зовсім не значить що він проїде більше ніж сібішка в якої пробіг на 20-30 т.км більше), 2) на сібішку простіше знайти запи (не розхідники). Мій висновок був такий: бери що більше подобається і в кращому стані. П.С. Я 2 тижні тому взяв сібішку 400 не шкодую ні разу.
Та варіант з Хорнетом відпав, немає достойних Хорнетів на продаж. Подивимся, як там буде...):)

А ти взяв чорну, або синю сібіхку, правда?? Бо бачив шо дві нові появились у Львові)

V

vov4uk

Guest
І так, готуємось обмивати новий мот!! Сьогодні взяв Suzuki gs 500!! Треба буде обмити!! Можливо вже ближче до холодів!))

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
І так, готуємось обмивати новий мот!! Сьогодні взяв Suzuki gs 500!! Треба буде обмити!! Можливо вже ближче до холодів!))
О, вітаю, чувак! Будь обережний, то не 125-тка.

V

vov4uk

Guest
olezhyk написал(а):
О, вітаю, чувак! Будь обережний, то не 125-тка.
Дяк! Та знаю, як відвозив його до дому, то трохи моторошно було, реально, їхав тихіше ніж на ЮБРці...)

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Вітаю!!!/images/smilies/thumbup.gif
То той шо має тахомето і спідометр різні ??!!!!??:D

Вітаю!!!/images/smilies/wink.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
vov4uk написал(а):
Поправ аватарку./images/smilies/thumbup.gif

V

vov4uk

Guest
скоро організую якусь обмивку, надіюсь ви не підведете!))/images/smilies/wink.gif

K

kesheme

Guest
Бльо... Тут такое дело...
Нажралсо я в суботу в клюбе, Юлька на дежурстве ночном была, грех не нажратсо/images/smilies/wink.gif , припёрся домой в 5 утра и лёг спать. В 6.30 позвонила Юля, поинтересоватся как проходит движ, я не просыпаясь, на вопрос дома ли я уже, начал лепить про порки, порки (пробки имел в виду), еду-еду, налево-направо итд. Больше минуты общались- по входящим смотрел ибо не поверил жене, думал разводит. Ну и всю эту историю Юлька вчера рассказала Сане с Машей. Вот теперь за утку ловлю обратку...:D

K

kesheme

Guest
Саня, подборка- /images/smilies/thumbup.gif Вводим правило- сезон закрывать подборкой фоток событий!

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Сашко, відео вищий клас !!!/images/smilies/thumbup.gif

Сверху