Львов

V

vov4uk

Guest
dimka_tu написал(а):
Світ тісний! Я був четвертий на черзі на той червоний юбр. Але не склалося. Взяв в салоні. Хлопці підкажіть де у Львові можуть диск від юбра рихтанути? вночі влетів в яму і зігнув - не сильно але відчувається.
А він в тебе не тріснув, а то в мене два рази на ямі лопасті тріскали (дві різні) і два рази варив їх аргоном, якшо просто зігнувся (шо дуже дивно як для юбр-ського диска) то звернись до "aStAll" він србі рихтував десь...

S

SPQR

Guest
2superg, вітаємо на форумі/images/smilies/thumbup.gif Як тут один камрад написав у підписі: "не бывает бывших юброводов"/images/smilies/wink.gif

dimka_tu не знаю, як зараз, але раніше один хлопець диски робив:
О67- 71О- 68- 38.

D

dimka_tu

Guest
vov4uk написал(а):
А він в тебе не тріснув, а то в мене два рази на ямі лопасті тріскали (дві різні) і два рази варив їх аргоном, якшо просто зігнувся (шо дуже дивно як для юбр-ського диска) то звернись до "aStAll" він србі рихтував десь...
Ніби не тріснув все обдивився, удар прийшовся як раз між променями диску.

SPQR написал(а):
dimka_tu не знаю, як зараз, але раніше один хлопець диски робив: О67- 71О- 68- 38.
Хлопцю подзвонив він може, але через 2 тиждні. Хтілось би пошвидше.
Почитав тут в Київі, в Хркові є якась мережа вулканізацій Тіп-Топ яка швидко, не дорого і якісно робить. Може в нас хтось бачив таку?

S

SPQR

Guest
Погодка супер! В такую хочется завернуться в простыню....и медленно ползти на кладбище/images/smilies/thumbdown.gif /images/smilies/mad.gif

V

vov4uk

Guest
Народ, думаю над Хорнетом 250, хтось шось може чув про нього?? Які будуть поради? Чи не просиджу я з ним по пів сезона в гаржі або на сервісі, бо все таки старенькі вони 2000-2002 ?? Буду радий почути вашу думку!)/images/smilies/wink.gif

O

olezhyk

Guest
vov4uk написал(а):
Народ, думаю над Хорнетом 250, хтось шось може чув про нього?? Які будуть поради? Чи не просиджу я з ним по пів сезона в гаржі або на сервісі, бо все таки старенькі вони 2000-2002 ?? Буду радий почути вашу думку!)
Бери Хаябусу! :)

V

vov4uk

Guest
Варто задуматись над твоєю пропозицією!))/images/smilies/tongue.gif

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
vov4uk дивись на стан і на пробіг. Взагалі глянь на 400сс./images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/wink.gif

V

vov4uk

Guest
taras-l написал(а):
vov4uk дивись на стан і на пробіг. Взагалі глянь на 400сс.
Та шось мені серце лежить до того мота!! Такий якийсь класний він, тай розхід мабуть шо менший буде ніж в 400-ки...

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
Відїздиш рік на 250сс і будеш шукав більшу кубатуру.....Думай наперід.

V

vov4uk

Guest
taras-l написал(а):
Ну на перший погляд воно то так здається, але хорнет 250 то не YBR-250, там 4 циліндра і більше 40 кінських, пишуть шо він по потужності не відстає від CB 400... +в нього класний свіжий дизайн, а звук як в 600-ок... але є і мінус, ресурс /images/smilies/innocent.gif

H

hitlos

Guest
Доброго часу доби панове.Сьогодні знімав на юбрі вітрове скло і зламав 2 пластмасових болта кріплення, в принципі нічо страшного бо ше 4 лишилось:D .Може хтось знає де купити їх можна?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
hitlos написал(а):
Доброго часу доби панове.Сьогодні знімав на юбрі вітрове скло і зламав 2 пластмасових болта кріплення, в принципі нічо страшного бо ше 4 лишилось .Може хтось знає де купити їх можна?
То несмертельно, можна їзхдити і без них. Можна підібрати підкаліберні, зараз у магазинах від деталей кріплення полички аж тріщать.

D

dimka_tu

Guest
taras-l написал(а):
Ой сумніваюся я на рахунок того бо силки в них майже однакові: в хорнеті 250 - 50 коней, а в CB 400 - 53 конячки, Розхід також не сильно різниця 1-3л, ціна майже однакова. Різниця на мою думку в - 1) Ресурс мотора (Хоча хорнет 250 свіжіший думаю його можна знайти з меньшим пробігом, але це зовсім не значить що він проїде більше ніж сібішка в якої пробіг на 20-30 т.км більше), 2) на сібішку простіше знайти запи (не розхідники).
Мій висновок був такий: бери що більше подобається і в кращому стані.
П.С. Я 2 тижні тому взяв сібішку 400 не шкодую ні разу.

Сверху