Львов

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
SPQR написал(а):
Ми плануємо зразу після зустрічі держав вирулювати.
Тобто їдете на зустріч держав, а звідти їдете на Білорусь ?(двоє ?)

desantnikd6

Тру байкер
Друзья,если все получиться ,а должно,и погода будет нам улыбаться то в суботу вечером мы должны быть быть во Львове.Вопрос с жельем нужно 2 места,где лучше?

K

kesheme

Guest
desantnikd6 написал(а):
Друзья,если все получиться ,а должно,и погода будет нам улыбаться то в суботу вечером мы должны быть быть во Львове.Вопрос с жельем нужно 2 места,где лучше?
Если точно приедешь- забронирую тебе 1-но комнатную квартиру. Сутки около 200-220 грн. за двоих. Но надо поскорее решать.

V

vov4uk

Guest
Здоров всім!! Ні в кого нема лишньої заглушки на руль (може хтось міняв собі і в нього старі лишились), тої шо на кінці руля закриває отвір?? А то якийсь урод сьогодні в мене її с**здив /images/smilies/mad.gif !! Я б купив в вас...

М

мелкий

Guest
хтось бажає зустрітись 27го липня ввечері?
збираємось с дружиною в Австрію, як раз до Львова повинні доїхати в цей день

V

vov4uk

Guest
мелкий написал(а):
хтось бажає зустрітись 27го липня ввечері? збираємось с дружиною в Австрію, як раз до Львова повинні доїхати в цей день
Я б не проти.../images/smilies/thumbup.gif

S

SPQR

Guest
мелкий написал(а):
хтось бажає зустрітись 27го липня ввечері? збираємось с дружиною в Австрію, як раз до Львова повинні доїхати в цей день
звичайно! ми завжди ради гостям!
дзвони(бажано зазделегіть, щоб справи розрулити встигнути): О63-3О7-12-48. Зводимо вас на зелений пиріг.

М

мелкий

Guest
супер! обов"язково зателефоную десь у вівторок.

K

kesheme

Guest
Опа-опа! Я по зелёному пирогу главный!:D +1 к встретить Мелкого.

Пы.Сы. Вам есть где переночевать?

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
А остальні шо гальмують ??!!!:D

S

superg

Guest
Всім привіт!

Вже як 2 роки читаю цей форум, але все ніяк не реєструвався. Минулого сезону купив YBR-125 (червоний, може хто бачив у Львові, номера аа2616вс), відкатав до листопада, поставив на зиму.
Сам зі Львова, але в грудні 2010-го переїхав з сім'єю в Латвію.
Тут купив Yamaha FZ6, убрик вже продав одному хлопчині з закарпаття (приїзжджав на свому фазері в Україну спеціально).
Хоч убра вже не маю, але на цьому форумі відчуваю дружню атмосферу, приймайте ще одного бувшого юбровода /images/smilies/redface.gif .

D

dimka_tu

Guest
Світ тісний! Я був четвертий на черзі на той червоний юбр.
Але не склалося. Взяв в салоні.
Хлопці підкажіть де у Львові можуть диск від юбра рихтанути? вночі влетів в яму і зігнув - не сильно але відчувається.

taras-l

Тру байкер
Имя
Тарас
Мото
ShinerayXY250GY-6B
superg вітаю на форумі !!!/images/smilies/thumbup.gif

Сверху