K
kesheme
Guest
Будеш мав!olezhyk написал(а):то значить мені сі здало, шо ти з фотіком був 2Кєша: Чувак, фотки давай!
Будеш мав!olezhyk написал(а):то значить мені сі здало, шо ти з фотіком був 2Кєша: Чувак, фотки давай!
Ну і шо? Де твої високохудожні знимки? /images/smilies/ban.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gif /images/smilies/tongue.gifkesheme написал(а):Будеш мав!
Завжди радий!taras-l написал(а):Саш, ти підняв мені настрій. Дякую.
Ага! Аж дзеркала з консерв здуває...:)taras-l написал(а):Я на задньому неїзджу. В остальному є похожість.
Та я того.../images/smilies/redface.gif я сі на електричку запізнював/images/smilies/punk.gifSPQR написал(а):Ага! Аж дзеркала з консерв здуває...
:D /images/smilies/thumbup.giftaras-l написал(а):Та я того... я сі на електричку запізнював
Панове егоїсти, може варто хохми в загальні "смішні" теми? Най би всі ся посміяли?.. /images/smilies/surrender.gifSPQR написал(а):Прикольна реклама пива пей пиво
та нє, то тіко для галичан/images/smilies/tongue.gifolezhyk написал(а):Панове егоїсти, може варто хохми в загальні "смішні" теми? Най би всі ся посміяли?..
Де слати? Всміслі знімки?!:Dolezhyk написал(а):Ну і шо? Де твої високохудожні знимки?
Сюди шли:)kesheme написал(а):Де слати? Всміслі знімки?!
угу! /images/smilies/thumbup.gifSPQR написал(а):Сюди шли
3 раза в тяпницу нажраццо, отойти, глядишь- ВЕСНА!!!:DSPQR написал(а):Ой, хлопаки, коли вже та весна?
:) :) /images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):3 раза в тяпницу нажраццо, отойти, глядишь- ВЕСНА!!!