S
SPQR
Guest
В рот мне ноги??:Dkesheme написал(а):Не-не не , Девид Блейн!
В рот мне ноги??:Dkesheme написал(а):Не-не не , Девид Блейн!
Олег я вже пояснив вище. Яша пропустив "не" + новорічний алкоголь дав результат.olezhyk написал(а):Оригінальне запрошення... Не чекав такого. Чесно кажучи, розчарований.
Я знаю Яшу особисто. Ручаюся шо то збіг обставин.SPQR написал(а):Пропоную Тарасу під ніком, там де написано користувач (пользоватєль) змінити на "миротворець"
аби я знав /images/smilies/frown.giftaras-l написал(а):А як можна змінити ото "пользоватєль" ???
О ***....блін а я вже губу розкатав.:)SPQR написал(а):аби я знав
это к админу или модератору обращаться надо:)taras-l написал(а):А як можна змінити ото "пользоватєль" ???
Це зрозуміло. Дякую./images/smilies/thumbup.gif Незнаю чи треба змінювати.old clown написал(а):это к админу или модератору обращаться надо
Обов"язково!!!!!/images/smilies/thumbup.giftaras-l написал(а):Незнаю чи треба змінювати.
Дякую за довіру.SPQR написал(а):Обов"язково!!!!! Якщо знадобиться, то ми (Львівська гілка) колективний лист напишемо!!!
Скоріш досвідом ділитися.taras-l написал(а):Дякую за довіру. Я ше невирішив. Може "Дід Тарас" буде краще ??? Як в дєтстві дід Панас----буду замість нього вам казки розказувати. Хочете??!!??!!!
Та я зрозумів, що він слово пропустив (тим більше, потім виправився), але я вважаю, що це дає право звертатись до людей, яких ти в очі не бачив (окрім тебе, звісно) з такою "заявкою". Типу, зробіть то, шо я хочу. А як ні - то ви всі під@р@си.taras-l написал(а):Олег я вже пояснив вище. Яша пропустив "не" + новорічний алкоголь дав результат. Знаю Яшу -- чоловік наш, адекватний. Впевнений шо нікого він образити нехотів. За Сині Гори тут є інфа. Відгуки гарні.Всі хто був вдячні Яші і ко за гарну організацію. Давайте настроюватися позитивно. З Новим Роком !!!!!
Амінь./images/smilies/surrender.gifolezhyk написал(а):Та я зрозумів, що він слово пропустив (тим більше, потім виправився), але я вважаю, що це дає право звертатись до людей, яких ти в очі не бачив (окрім тебе, звісно) з такою "заявкою". Типу, зробіть то, шо я хочу. А як ні - то ви всі під@р@си.
+1 /images/smilies/thumbup.gif /images/smilies/wink.gifkesheme написал(а):Вітамінь! Харош на Яшу гнати. Висловився дійсно не зовсім корректно, але наскільки знаю, чувак він хороший, да і Дід Тарас теж саме каже! Так що пропоную пробачити на перший раз, а шоб знав, набухаємо на зльоті до нестями!
Я незгідний з цим.benson написал(а):Пацаны, Яша просто брутальный
Шота у вас с ЧЮ после НГ случилось.../images/smilies/wallbash.giftaras-l написал(а):Я незгідний з цим.
пропили /images/smilies/wink.gifbenson написал(а):Шота у вас с ЧЮ после НГ случилось...