S
SPQR
Guest
:) :) :)kesheme написал(а):что есть-то есть....
:) :) :)kesheme написал(а):что есть-то есть....
Ну накінець-то! Велкам!:)_DD_ написал(а):Всім добрий вечір. Я чув, що в цій гілці збирайються львівські байкери. Зустрічайте новенького
Привіт новенький!!!! Вітаю на форумі юбіерщиків !!! Ласкаво просимо._DD_ написал(а):Всім добрий вечір. Я чув, що в цій гілці збирайються львівські байкери. Зустрічайте новенького
Привіт! Як я розумію, ти катаєш мот Мотоніка?_DD_ написал(а):Всім добрий вечір. Я чув, що в цій гілці збирайються львівські байкери. Зустрічайте новенького
Якщо чесно, я ще не відрізняю таких тонкощів :) Але будемо вичится - на то нема ради :)taras-l написал(а):Тут нелише байкєри але і мотоциклісти є. Хоч то непринципово.
Саме так, сріблястий кінь Мотоніка :)kesheme написал(а):Як я розумію, ти катаєш мот Мотоніка?
Надобно пересекнутсо! Как раз будет повод всем собраться!/images/smilies/cheers.gifTsoy написал(а):Угу. Приколююсь ) Буду во Львове в конце этой недели. Четверг-Пятница. То де ви кучкуетесь? Як вас знайти можна? ) Цой )
Во-во.Точно так./images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Надобно пересекнутсо! Как раз будет повод всем собраться!
Полюбому!/images/smilies/thumbup.gifkesheme написал(а):Надобно пересекнутсо! Как раз будет повод всем собраться!
Про Карпати- трохи зпізно Cаня роздуплився! Бази на Новий Рік бронюють ще влітку!SPQR написал(а):Так, народ. Саня Мортімер(він доречі розклався на дукаті і накрив коробку ) дуже хоче приїхати на Новий Рік до Львова. А саме в Карпати. Питає, чи може хтось знає хорошу+дешеву базу. Я йому скинув сайт карпати.інфо, але може ви щось можете порадити. Я в тому не дуже шарю. пи.си. тим, кого це стосується: те, що ви без мене дивились яву - непрощу. Жоб вас совість в ночі мучила!!!
Та тут в одного нашого товариша з"явилася старенька ява. Кажуть дуже гарна.(правда я НЕБАЧИВ/images/smilies/mad.gif ) Але треба їй троха гайки покрутити. Як раз як сказав Антон хоч якесь спасіння від мототоксікозу зимою. Ну і просто ще одна причина зібратися разом в несезон:)taras-l написал(а):Ну ну про непрощу конкретніше.