Захист фари

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Что-то мне кажется, что разницы между hs1 и h4 практически нет. Но если уж продают hs1, то почему бы и не купить, раз на ёбрике такой цоколь изначально..
Вопрос цены. Оригинальный Филипс у оф дилера может быть не сильно дешевле норм неоригинальной линзолед, но с учётом периодической замены ламп, оказаться дороже, уже при второй замене. Как-то так. Если не забуду, то сегодня заскочу, узнаю цену.

JIAN

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Jianshe JS125-6A
Я сначала не понял, почему оптика другая, потому что не в теме фар от ижей и альф))
По вопросу света, оптики, фар и т.д. здесь есть целая тема

Бурый

Тру байкер
Раніше наче щось типу каталогу по сайту було. Тепер ніЧого знайти не можу.

Бурый

Тру байкер
Ми з Палєрмо мабуть праві! ) Випадково надибав відос. З 4 хв про проблеми

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Ми з Палєрмо мабуть праві! ) Випадково надибав відос. З 4 хв про проблеми
ХЗ
Имхо, у відгуку багато "емоційного".
Додам, що багато виробників "усього, чого тобі взбреде в голову" з різних матеріалів (хоч з вуглепластику) та й конструкція може бути за смаком. Декілька років трохи знаю про силовий обвіс джипів/баггі/квадратиків.
А ось місць кріплення захисту, крім траверс, немає, думаю так не тільки на юбрі

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
.... Випадково надибав відос. З 4 хв про проблеми

Какая-то поделка на базе давнишних Бордосовских.

Как по мне, довольно уродливо, ну и, как тот мужик объясняет, недостаточно продумано.

Цой :))

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Сварка и токарка решают это неудобство.

На мою думку, якщо між кріплень до траверс та рештою конструкції додати розбірні з'єднання, було б удобніше.
Але, кожен бачить по-своєму.

Бурый

Тру байкер
Сварка и токарка решают это неудобство.

Ти той, фотку зразу скидуй наступним разом. Випадково знайшов. Твоє. Боявся так. Але якщо хтось поставив то можна й спробувати.

Вложения

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Ти той, фотку зразу скидуй наступним разом. Випадково знайшов. Твоє. Боявся так. Але якщо хтось поставив то можна й спробувати.

Тада. Мое. Старые фотачьки, еле нашел. Штото типа разрезных втулок.

Вот ищо:
- Нижняя.
- Защита фары.
- Все сразу шопопало. Готово, отпесочено и пофарбовано порошком, + Крепление для тилифона, + удлиннители для зеркал.
- Итого.

Вложения

Бурый

Тру байкер
Доповідаю. З ранку вирішив піти твоїм шляхом - поставити хомути на перо вилкі для кріплення захисту фари заводської. За пів дня зробив всього один хомут з різного г.... Вийшло перекосойо..но, звісно велике за розміром (не вліз хомут).
Думаю, що твій метод для кріплення круглої фари добрий, а от мені для кріплення захисту мабуть не підійде.
Чому не підійде? 1-ше. При ударі захисту об землю удар піде на перо вилкі до якої він закріплений, а вже потім на сам захист. Тобто перо деформується. 2-ге. Краще мабуть в мойому випадку приварити 4 хомута на раму ніж 8 приварок на хомути.
Десь так.

Последнее редактирование:

Бурый

Тру байкер
Зварив. Без трубогіба, але звісно гнув трішки. Зі старого стільця. Труба 16 мм. Роботи дофіга, якщо не пенсіонер то краще купи за тищу як в першому пості. Воно того варте, але хоч низ прікріпи до рами.На фото все подав, зрозумієш.

Вложения

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Как для того што на коленке сделано без средств малой механизации, то вполне гарно.

Сверху