Купи вже собі автівку, і не .... мозги.Про "вєсьолоє", Дивлячись на таке, хочеться сказати: "Ну купіть вже собі автівку і не .... мозги.
За рік вже дві автівки поміняв. Нахуа вона мені знову. Остання Нісан прем'єра універсал 2004 р. Авто бомба для мандрів. Їсть 5.2 л диз. Але автівка повинн буди нова, а жінка постарше, з досвідом. )Купи вже собі автівку, і не .... мозги.
Читав, що ті, хто туристять горами, возять та використовують 2 комплекти перчів, балаклав, та іноді курток/бот/штанів теж, бо вдень жарко, ввечері дубак. Десь це все возити треба![]()
Купивши автівку або одружившись, швидко розумієш, у чому щастя, але вже пізноЖінка бурчить що треба машину щоб не запектись під аравійським сонцем. Я поки що знаходжу відмазки щоб коробку не купувати.
Моє бачення автівки для мандрів - бус, або невеликий автобус.За рік вже дві автівки поміняв. Нахуа вона мені знову. Остання Нісан прем'єра універсал 2004 р. Авто бомба для мандрів. Їсть 5.2 л диз. Але автівка повинн буди нова, а жінка постарше, з досвідом. )