Весёлые картинки.

Grizlek

Байкер
Имя
Михаил
Мото
drz 400
Вот бы посмотреть как такой самолётик летает.

Бурый

Тру байкер
"Катя! Де ізолєнта!?" Відос МР-4 тут не вставляється?

Бурый

Тру байкер
Спортилася пацики. Мало дівок, мотиків і сісьок. А пАтАму шо всЬо, мабуть, на відоси перейшло.

Вложения

Бурый

Тру байкер
Красота!!!
До речі, Опель Кадет 1938 р., тоб-то Москвич горбатий ніяк не продам через цю війну. Стоїть в м. Кролевець за недорого.

Вложения

Бурый

Тру байкер
Про "вєсьолоє", Дивлячись на таке, хочеться сказати: "Ну купіть вже собі автівку і не .... мозги.

Вложения

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Про "вєсьолоє", Дивлячись на таке, хочеться сказати: "Ну купіть вже собі автівку і не .... мозги.
Купи вже собі автівку, і не .... мозги. 🤣
Читав, що ті, хто туристять горами, возять та використовують 2 комплекти перчів, балаклав, та іноді курток/бот/штанів теж, бо вдень жарко, ввечері дубак. Десь це все возити треба 🤷🏼‍♂️

Бурый

Тру байкер
Купи вже собі автівку, і не .... мозги. 🤣
Читав, що ті, хто туристять горами, возять та використовують 2 комплекти перчів, балаклав, та іноді курток/бот/штанів теж, бо вдень жарко, ввечері дубак. Десь це все возити треба 🤷🏼‍♂️
За рік вже дві автівки поміняв. Нахуа вона мені знову. Остання Нісан прем'єра універсал 2004 р. Авто бомба для мандрів. Їсть 5.2 л диз. Але автівка повинн буди нова, а жінка постарше, з досвідом. )

Marsikus

Тру байкер
Мото
Harley-Davidson XL1200T, Aprilia Pegaso 650i.e.
Жінка бурчить що треба машину щоб не запектись під аравійським сонцем. Я поки що знаходжу відмазки щоб коробку не купувати.

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
Жінка бурчить що треба машину щоб не запектись під аравійським сонцем. Я поки що знаходжу відмазки щоб коробку не купувати.
Купивши автівку або одружившись, швидко розумієш, у чому щастя, але вже пізно 🤷🏼‍♂️🤣✌

Последнее редактирование:

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
За рік вже дві автівки поміняв. Нахуа вона мені знову. Остання Нісан прем'єра універсал 2004 р. Авто бомба для мандрів. Їсть 5.2 л диз. Але автівка повинн буди нова, а жінка постарше, з досвідом. )
Моє бачення автівки для мандрів - бус, або невеликий автобус.

Сверху