Багажники для юбра, а также прочие похожие.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Jianshe JYM125, ИЖ Планета 5
Нє не відкидні а ось як в мене підніжки пасажира, ну щоб сумка внизу стала на них, їх великі не треба, аби упор трохи був

Вложения

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Ти маєш на увазі як у тебе відкидні площадки під сумки?
Згоден, пропозицію приймаю. Але, як мені здається, краще їх не приварити, а зробити на болтах з можливістю при бажанні знімати.

Годно.
Полочка снизу нужна штоб сумки со временем не провисли под тяжестью поклажи, не утратили форму, и не стали бесформенными бурдюками. Это важно.
У меня эта полка является как бы частью сумки, прикручивается и откручивается вместе с ними.

Цой :))

Бурый

Тру байкер
Так. Полочку знизу СИСТЕМИ кріплення сумок приварювати не треба. Носись з нею як дурак зі ступою.Німці вже давно все придумали. До самої сумки кріпиться металева рамка з полочкою, що тримає низ шкіряної сумки, ця рамка кріпиться (разом з сумкою) до СИСТЕМИ крісленя бокових сумок. У мене як у німців. Колись мо скину фото.

Вложения

Последнее редактирование:

Бурый

Тру байкер
Найпрактична сумка середня. 43х30х25 см. Їх дві - бокові. Алюміній одітий в кожзам (кожані куртки віддав на перчатки для віцськових).

Вложения

Бурый

Тру байкер
Приварені гайки 2 см. Сумка з підпоркою знизу. Середня, на фото зверху (виставлено на прохання Бандани).

Вложения

Сверху