Outlaw
Тру байкер
Це у тебе телефон Нокія 3210 застарівTsoy написал(а):Какатюха, ты своими фоточьками поломала форум )
Це у тебе телефон Нокія 3210 застарівTsoy написал(а):Какатюха, ты своими фоточьками поломала форум )
Ниправда ваша! Я роздывляюсь интернет з модного компьютира.Outlaw написал(а):Це у тебе телефон Нокія 3210 застарів
Модний не є синонімом сучасний :stuck_out_tongue:Tsoy написал(а):Ниправда ваша! Я роздывляюсь интернет з модного компьютира.
И это говорит главный фотограф форума.bandana написал(а):А когда будет много фоточек от Катюши, а?
Ще фіксаж не висохJIAN написал(а):А от bandana фоточек совсем не будет?
Попизже.JIAN написал(а):А от bandana фоточек совсем не будет?
Фікзаж не сушать. Глянцівник собака зъїв. Достаємо... :DOutlaw написал(а):Ще фіксаж не висох
Так, його промивають. Це я твій склероз перевіряв.bandana написал(а):Фікзаж не сушать. Глянцівник зламався.
Тепер ОК, тоді було неОК ми все перевіряємо :DWaaW написал(а):https://drive.google.com/folderview?...sndCnSQMFtJp-0 Та ладно. Там открыт доступ по ссылке... Спецом открывала, именно для этой папки СГ18)
Ти байкер ????? /images/smilies/eek.gif/images/smilies/eek.gif/images/smilies/eek.gifWaaW написал(а):Ну теперь я спокойна, что все ок!!! 👍👍👍 Правильно делаете, что проверяете, а то эти байкеры они такие ... Только и ждут чтоб на....ть
Вже працюэ. Ранише не працювало. Завелика подяка!WaaW написал(а):Та ладно. Там открыт доступ по ссылке... Спецом открывала, именно для этой папки СГ18)
Гы. Він з собакі співае "Врагу не здається наш гордий варяГГ".Outlaw написал(а):А зламався ж бо радянський ?
Я фейсбук відкриваю рідше ніж раз на місяць, лище для того, щоб подивитись отакі розшарені фоткі. І я поняття не маю, як там мову міняти...Outlaw написал(а):Ну хто дивиться ФБ російською я би теж не показував
Вийми його звідти негайно!!!bandana написал(а):Гы. Він з собакі співае "Врагу не здається наш гордий варяГГ". О це якість!
Гхм... Собака просив трішечкі почекати, хлюпае песьїми очима, каже що йому так тепленько._wqwa написал(а):Вийми його звідти негайно!!!
Чотке фотки! А чо вы все в каких-то куртках, ватниках, бушлатах, рукавицах? Там шо, реально так холодно?WaaW написал(а):https://drive.google.com/folderview?...sndCnSQMFtJp-0 Та ладно. Там открыт доступ по ссылке... Спецом открывала, именно для этой папки СГ18)
То картинки для РосЗМІ_wqwa написал(а):Чотке фотки! А чо вы все в каких-то куртках, ватниках, бушлатах, рукавицах? Там шо, реально так холодно?