YBR 250. Некоторые допиливания и около того. Yamaha YBR 250

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Erik написал(а):
Бачу, з цьої теми вже універсальну зробили :) Хто підкаже - після зимовки мота збільшилися витрати палива десь на 1 л/100км. Свічку перевірили, клапана відрегулювали, повітряний фільтр промив - результату не дало. Інших признаків, крім збільшення витрат не наблюдаю. До того по місту виходило в районі 4 л/100км, зараз майже 5л. Треба промити інжектор чи в когось будуть інші ідеї?
У меня идей нет. То не тобі дядька Тарас в Вінниках мотик обслуговував?

Цой :))

Erik

Мотоциклист
Та, мені.
Хтось промивав інжектор? Форсунку, дросель? І взагалі - можна якось зчитати помилки чи тут такого нема?

suhigor

Тру байкер
Erik написал(а):
Та, мені. Хтось промивав інжектор? Форсунку, дросель? І взагалі - можна якось зчитати помилки чи тут такого нема?
Сколько уже накатал на Йобрусе?:)
Я вообще на расход не обращал внимания, может с пробегом растет?

Brigante

Тру байкер
Erik написал(а):
Бачу, з цьої теми вже універсальну зробили :) Хто підкаже - після зимовки мота збільшилися витрати палива десь на 1 л/100км. Свічку перевірили, клапана відрегулювали, повітряний фільтр промив - результату не дало. Інших признаків, крім збільшення витрат не наблюдаю. До того по місту виходило в районі 4 л/100км, зараз майже 5л. Треба промити інжектор чи в когось будуть інші ідеї?
Тю. У меня такое постоянно.только зима заканчивается, я прыг на мот и давай давить газульку пока мототоксикоз не отпустит. Расход порой и на два - три литра больше выходит :D

kascej

Тру байкер
с кажда год в гаручк все болша самагон,а самагон мапедка болша кушай чема нафт.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Хлопці, а як же "замєна юбру - сузукі фрівід 650 одногоршковий"?

evil_laugh

Тру байкер
Имя
Артём Иванов
Мото
YBR125, ER-5, XJR1300, FZS1000

dimka

Тру байкер
Мото
sv650s
Хлопці, а як же "замєна юбру - сузукі фрівід 650 одногоршковий"?
В мене був. Шикарний мопед. Досі згадую лише з позитивом. Легкий (переставляв в гаражі за багажник легко) , в міру потужний. Дуже, просто нереально, комфортний в сідлі та на ходу. Коротше, рекомендую. Сам, іноді, знову хочу придбати.

Tsoy

Тру байкер
Имя
Сергей
Мото
Yamaha JOG, Yamaha YBR 250
Хто здесь?

Нашо вы мою улюблену тему зафлудили?

Цой :))

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
В мене був. Шикарний мопед. Досі згадую лише з позитивом. Легкий (переставляв в гаражі за багажник легко) , в міру потужний. Дуже, просто нереально, комфортний в сідлі та на ходу. Коротше, рекомендую. Сам, іноді, знову хочу придбати.
Так, але ціни на них стали капець! Рік той же що був у тебе надцять років тому, а ціна наче не змінилася. Як писалося на мотку - пре 140 з дружиною та боковими сумками. А чом би йому не перти - 650 кубів! Взяв би бездок!

Последнее редактирование:
Сверху