Yamaha YBR 125 2006. Крим, Карпати.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Враховуючи, що все у всіх кудись пропало відновлю хоч дальняки. З вашого дозволу. Хай все буде тут. Щоб додати вам натхнення у мото мандрах, якщо ви початківець.
3171.5 км. 2013 р. В Крим. Зустріч з ЮБРоводами Харківщини. Частина 1.

Последнее редактирование:

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
частина 2

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Відматати 2141 км, щоб всього одну ніч переночувати в Карпатах і назад. Ну не дурко? А потім ще їхати додому весь день і всю ніч до самого ранку. В Карпати. 2017 р.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
2012 р. 2460 км. Фото. До речі, тут відомі колись ЮБРоводи (можна сказати знамениті дальняками) крайнього Сходу і крайнього Заходу України. А я ще "голий і босий" бо три дні як ЮБРа купив (а до цього тільки в молодості Мінчаком та Іжом 5-м).
https://photos.app.goo.gl/SW3p4Vv3HYTNsVcC7

Nyasha

Байкер
Мото
YBR250, Honda CB500F
Відматати 2141 км, щоб всього одну ніч переночувати в Карпатах і назад. Ну не дурко? А потім ще їхати додому весь день і всю ніч до самого ранку.
А мотнуть майже 500 км щоб подивитися на кордон з Молдовою і в той же день повернутися? 🙈

bandana

Бобышковед
Имя
Игорь
Мото
Jianshe JS 125-6A
Відматати 2141 км, щоб всього одну ніч переночувати в Карпатах і назад. Ну не дурко? А потім ще їхати додому весь день і всю ніч до самого ранку. В Карпати. 2017 р.
"Ну не дурко?" Бгггг... И шо нам кабанам, накатались 🤣 и валяемся... Кайф получил? Значит всё правильно.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Не получив. ) Там треба мінімум днів 10 кататись. А потім полізти Гугл планета, подивитись фоткі, сказати: "От куррва, а я там не був!". І планувати на наступний рік знову. На Черногорський перевал не був. Хоцца. З одного боку Ненька з іншого Румунія. Краса!

Ingvar2

Тру байкер
Мото
Jialing JH 250 GY-5
Не получив. ) Там треба мінімум днів 10 кататись. А потім полізти Гугл планета, подивитись фоткі, сказати: "От куррва, а я там не був!". І планувати на наступний рік знову. На Черногорський перевал не був. Хоцца. З одного боку Ненька з іншого Румунія. Краса!
Месяц не меньше. И это только по самым известным местам. И все равно будет "От куррва, а я там не був!"
А есть еще "От куррва, а я там був!" - как то путешествуя с женой по Карпатам, решили заехать на памятник Венгерский на перевале. По какой то грунтовке ехали по карте, но увидели что там какие то служебные строения, решили что промахнулись и поехали обратно.
И каково же было моё удивление, когда дома скинув трек с навигатора в компьютер, увидел, что мы 20 метров тогда не доехали, видимо памятник стоял за строениями.

Сверху