Ну то може мене потім уговориш забрати твою Ямаху 250 якщо я, ледащо, нічого не надибаю поряд! ) Я кАнєшно поломаюсь трохи... )
Намікаю про Хонду та інше. Купив знайомий мот який хотів, без регістрації, без номера - причепив номер зі свого Восходуі довжиною в надцять років катав по всяким сльотам поки одної літньої ночи не зупинили пару років тому поліціянти на автівці линдающі. Типу: "Хендехох, Аусвайс!". Ну чувак подає докі на Восход, поліціянт покрутив у руках, обрадуваний, що йому їх дали і сказавши: "Ого, як ти його обгрейдив!", відпустив з богом! Той стоїть охфігіває. Ось так. Дивлясь я на ціни без розтаможки і скіко вона коштує мене охоплює така величезна, величезана Лють! С.кі правітєлі! Народ повинен на черметі їздити. ((( І так. Знайомий до цих пір їздить! А Хондочка 500 висить зараз бездокова як твоя Ямаха 250 з доками. І так, шукаю і Юбра, що підвернеться те й візьму. І тут читаю:
https://ybrclub.com/threads/jialing-jh-250-gy-5-Другая-мототехника-и-общие-вопросы.110/
Правда зараз не купиш, мабуть, нового Jialing JH 250 GY-5, китайці почали кліпати цивільним свої військові 600 кубові.