Ямаха Юбр 125 після 2008 р.

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Народ, так Шо нікому бабоси американьські не тре? Чи ви всі потікали далі Львова? Такого ще не було. Ну і так - як сказав Тарас: " Люди неначе подуріли!", япро ціни. Захожу в авторіа, рст. олх. Прикалуюсь. Навіть хоцца кліп зняти. ) Шо я думаю про продавців. )

Последнее редактирование:

Palermo

Тру байкер
Имя
Andrey
Мото
ybr-125
В Днепре в салоне Ямаха продается юзанный юбрик 21 го года с небольшим пробегом за 1.4 к.
Телефон салона 0677002050

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Дякую! Позвоню. Сьогодні попалося, що до 1 серпня у Львові коштував новий меньше 1890, ранньою весно мелькало десь 1700. Не знав. Думаю 10 річний мот повинен коштувати в двічи дешевше, але у нас щось пішло не так. Порівняно з 2012- (коли брав свій перший на поч. серпня) зараз чомусь дорого.

Outlaw

Тру байкер
я думав залежить від стану/пробігу, а воно он як, від часу....

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Звісно від стану і пробігу, але де ж той пробіг справжній знайти. Хтось на мотку писав - тищу накатав нааа новому з салону - вважай, що ціна впала на 10-20 процентів.

Я одну мадмазель знаю, вона зі здивуванням подивилася на питання коли масло тре міняти в її авто. ) Типу: "А шо його ще й міняти треба?!". Це я про сучасних водіїв т.з.

Про пробіг. Пише не один: "Пробіг 7000, ціпок зірочки поміняні", наприклад. )) І на фотках резина вже замінена. ) І таких чудаків, м'яко кажучи, хватає. А ми знаємо, що у декого, якщо не помиляюся, передня резина до 20 000 нахожувала.
Ну і так! 10-11 років це чимало. Пробіг 3000 за рік це майже нікуди не їздити. 10 р х3 000= 30 000 за 10 років. Десь так. У мене завжди виходило 3-5 тищ. за рік 8 років. За 8 років нїздив десь 33 000. А у тебе?

Outlaw

Тру байкер
мот з салону, 35к з 2009, цеп і зірки міняв 2 чи 3 рази, резину 3, були сезони коли з боксу не виводив.

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
Jianshe JYM125, ИЖ Планета 5
Звісно від стану і пробігу, але де ж той пробіг справжній знайти. Хтось на мотку писав - тищу накатав нааа новому з салону - вважай, що ціна впала на 10-20 процентів.

Я одну мадмазель знаю, вона зі здивуванням подивилася на питання коли масло тре міняти в її авто. ) Типу: "А шо його ще й міняти треба?!". Це я про сучасних водіїв т.з.

Про пробіг. Пише не один: "Пробіг 7000, ціпок зірочки поміняні", наприклад. )) І на фотках резина вже замінена. ) І таких чудаків, м'яко кажучи, хватає. А ми знаємо, що у декого, якщо не помиляюся, передня резина до 20 000 нахожувала.
Ну і так! 10-11 років це чимало. Пробіг 3000 за рік це майже нікуди не їздити. 10 р х3 000= 30 000 за 10 років. Десь так. У мене завжди виходило 3-5 тищ. за рік 8 років. За 8 років нїздив десь 33 000. А у тебе?
Я ж тобі казав: купи джиньші за половину і не мороч яйця

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Я ж тобі казав: купи джиньші за половину і не мороч яйця
Ага, сьогодні он дивився відос про китайсько-індійські - чувак знайшов десь "термін дії три роки".) Та й на Джіньші ти б на Чернігівщину не доїхав, то заклепкі щеплення полетять, то ще якась фігня.. ) "Краще японця може бути японець на якому іще не катав!". ) Мої "ходкі" в більш ніж два і три тищі км ніякий джіньші не витримає. За три сезони і місяць (купляв 18.08) накатав колись 15 235 км на Юбрі. Шукаю сьогодні Honda CBF250.

І, цей, на Юбрі 125 знайомі по 105 тищ відматали без заміни кілець, хіба індус чи китаєць таке витримають? )

Nyasha

Байкер
Мото
YBR250
Ага, сьогодні он дивився відос про китайсько-індійські - чувак знайшов десь "термін дії три роки".) Та й на Джіньші ти б на Чернігівщину не доїхав, то заклепкі щеплення полетять, то ще якась фігня.. ) "Краще японця може бути японець на якому іще не катав!". ) Мої "ходкі" в більш ніж два і три тищі км ніякий джіньші не витримає. За три сезони і місяць (купляв 18.08) накатав колись 15 235 км на Юбрі. Шукаю сьогодні Honda CBF250.

І, цей, на Юбрі 125 знайомі по 105 тищ відматали без заміни кілець, хіба індус чи китаєць таке витримають? )
а я шукаю honda cb500fa 🙈

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
а я шукаю honda cb500fa 🙈
Ну то може мене потім уговориш забрати твою Ямаху 250 якщо я, ледащо, нічого не надибаю поряд! ) Я кАнєшно поломаюсь трохи... )

Намікаю про Хонду та інше. Купив знайомий мот який хотів, без регістрації, без номера - причепив номер зі свого Восходуі довжиною в надцять років катав по всяким сльотам поки одної літньої ночи не зупинили пару років тому поліціянти на автівці линдающі. Типу: "Хендехох, Аусвайс!". Ну чувак подає докі на Восход, поліціянт покрутив у руках, обрадуваний, що йому їх дали і сказавши: "Ого, як ти його обгрейдив!", відпустив з богом! Той стоїть охфігіває. Ось так. Дивлясь я на ціни без розтаможки і скіко вона коштує мене охоплює така величезна, величезана Лють! С.кі правітєлі! Народ повинен на черметі їздити. ((( І так. Знайомий до цих пір їздить! А Хондочка 500 висить зараз бездокова як твоя Ямаха 250 з доками. І так, шукаю і Юбра, що підвернеться те й візьму. І тут читаю: https://ybrclub.com/threads/jialing-jh-250-gy-5-Другая-мототехника-и-общие-вопросы.110/
Правда зараз не купиш, мабуть, нового Jialing JH 250 GY-5, китайці почали кліпати цивільним свої військові 600 кубові.

Outlaw

Тру байкер
Скіко за мій даси ? :cool:

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Скіко за мій даси ? :cool:
Дик, старенький. і не бачив коня. Може він там у всіх обвісах з намордником, з резиною Мітас Н-03 і готовий на три тищі матнуть за неділю, то тре подумати, з урахуванням того що вже пропонують. Сьогодні Ходусбф 250 2008р. за 2200 віддавали на рік старше твого коня. Кілька днів тому 2021 р. Юбр 125 за 1400, з пробігом до 9 тищ. але покришку задню тр міняти (і вийде 1465)... А сьогодні я вже думаю, що 125 кубів мало капець і старий мот не новий; і читаю Ingvar2 який пише з захопленням (позаздриш) про свого кітайця, якого вже не купити.

Nyasha

Байкер
Мото
YBR250
Ну то може мене потім уговориш забрати твою Ямаху 250 якщо я, ледащо, нічого не надибаю поряд! ) Я кАнєшно поломаюсь трохи... )

Намікаю про Хонду та інше. Купив знайомий мот який хотів, без регістрації, без номера - причепив номер зі свого Восходуі довжиною в надцять років катав по всяким сльотам поки одної літньої ночи не зупинили пару років тому поліціянти на автівці линдающі. Типу: "Хендехох, Аусвайс!". Ну чувак подає докі на Восход, поліціянт покрутив у руках, обрадуваний, що йому їх дали і сказавши: "Ого, як ти його обгрейдив!", відпустив з богом! Той стоїть охфігіває. Ось так. Дивлясь я на ціни без розтаможки і скіко вона коштує мене охоплює така величезна, величезана Лють! С.кі правітєлі! Народ повинен на черметі їздити. ((( І так. Знайомий до цих пір їздить! А Хондочка 500 висить зараз бездокова як твоя Ямаха 250 з доками. І так, шукаю і Юбра, що підвернеться те й візьму. І тут читаю: https://ybrclub.com/threads/jialing-jh-250-gy-5-Другая-мототехника-и-общие-вопросы.110/
Правда зараз не купиш, мабуть, нового Jialing JH 250 GY-5, китайці почали кліпати цивільним свої військові 600 кубові.
мене бездок не цікавить 🙈
а про ціну, я знаю скільки вона в Європі коштує

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото

Вложения

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Знаю ще одного такого! З с. Реутинці, Конотопського району. Просив нещодавно товариша передати йому, що я їм захоплююсь! Він на свої 110 китайські кубікі, це десь мо 75 японських, завжди бере пасажира! Самому, каже, скучно! ) Інколи навіть жінку сусіда, або хто під руку попадеться! Герої нашого часу! А тут, балуваний, вибираєш - і те не те, і то не так... Захоплююся вами китайоводами безшабашними! Мені в цих китайцях (що на фото) навіть приборка страшенно не подобається! )

user

Тру байкер
Имя
Анатолій Михайлович
Мото
так на Джиньші приборка з юбра, китайозі мабуть з паралельного конвейєра вкрали:ROFLMAO: Отам де я термометр врізав була наклейка Джиньші, я її відірвав а там значок Ямахи. З движком підозрюю те саме.

Вложения

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
так на Джиньші приборка з юбра, китайозі мабуть з паралельного конвейєра вкрали:ROFLMAO: Отам де я термометр врізав була наклейка Джиньші, я її відірвав а там значок Ямахи. З движком підозрюю те саме.
Здрастє вам! Який там Юбр!? І близько не пахло! Оці їхні рисочкі червоні.... повбивавби! Країна з величезним історичним минулим, а таке інколи ліплять...

Вложения

Бурый

Тру байкер
Мото
Yamaha YBR 125
Купив. 2021 р. Дякуючи цьому форуму і людям. Тєрзают мєня смутниє сомнєнія, шо китайці зараз раму і дещо ліплять зі свого металу, а не з японського. Номер рами і той вже ржавий, вихлопна труба зігнута по китайські через ....., ще й пергріви зі ржавчиною на початку труби біля циліндра. Не дарма ж вони вже чепляють "Зроблено в Китаї". Скоро від Юбрика нічого й не залишиться. Ну і так валив 100, на тахометрі було трохи більше 8000. Як писав один відомий харьківський юбровод, у якого купу відосів по його експлуатації: "Їзжу на 8-10 тис." А я жалів раніше. Боявся давати більше 7. Не жалійте, дозволено до 10 000 по мануалу. Ну і бережіть себе!

Сверху